Γεύση Ιταλίας με την υπογραφή Amway

16.04.2013
Πειραματίσου ελεύθερα στην κουζίνα με τα ζυμαρικά και τις σάλτσες και δημιούργησε πιάτα που θα ζήλευε ακόμη και μια Ιταλίδα μαμά.

Σπαγγέτι, πένες, fusilli και σάλτσες ζυμαρικών με ντομάτα, ελιές, μανιτάρια και βασιλικό με την υπογραφή της Amway μας ταξιδεύουν στην Ιταλία και μας προκαλούν σε μία γευστική πανδαισία.

Η σειρά ζυμαρικών της εταιρίας διαθέτει αυθεντικά Ιταλικά ζυμαρικά από 100% σκληρό σιτάρι κορυφαίας ποιότητας σε σπαγγέτι, πένες και fusilli, που απορροφούν τέλεια τη σάλτσα. Η μέθοδος παραγωγής ‘Trafilatura al Bronzo’ κάνει τα ζυμαρικά να απορροφούν τέλεια τη σάλτσα της επιλογής μας και να απολαμβάνουμε την υπέροχη γεύση τους, ενώ δεν περιέχουν αυγά.

Οι σάλτσες ζυμαρικών Amway, επίσης, διαθέτουν πλούσια γεύση και παρασκευάζονται στην Ιταλία από ιταλικές ντομάτες και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Διατίθενται σε δύο γεύσεις, ντομάτα – βασιλικός και ντομάτα - μαύρες ελιές – μανιτάρια, οι οποίες χρειάζονται μόνο λίγο ζέσταμα και είναι έτοιμες για να στολίσουν το πιάτο των αγαπημένων σας ζυμαρικών.

Η σειρά τροφίμων της εταιρίας ολοκληρώνεται με ξύδι μπαλσάμικο που διαθέτει φρουτώδες άρωμα και εξαιρετική γλυκόξινη γεύση, καθιστώντας το απαραίτητο για κάθε σεφ και ερασιτέχνη μάγειρα, αλλά και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με πλούσια και γεμάτη γεύση το οποίο περιέχει υψηλά επίπεδα μονοακόρεστων λιπαρών οξέων.

Σχετικά με την Amway:

Η Amway (amway.com) αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες απευθείας πωλήσεων στον κόσμο. Το 2012 πραγματοποίησε συνολικό κύκλο εργασιών 11,3 δις δολάρια Αμερικής. Δραστηριοποιείται σε πάνω από 100 χώρες και περιοχές στον κόσμο ενώ αριθμεί 3 εκατομμύρια και πλέον Ιδιοκτητών Επιχείρησης Amway (ΑΒΟ) παγκοσμίως.