Δροσιστικό μουσικό καλοκαίρι με Nescafé Espresso

14.07.2013
O καφές Nescafé Espresso εγκαινίασε το φετινό καλοκαίρι μουσικά, βάζοντας τη δροσερή του υπογραφή σε ένα από τα πλέον αναμενόμενα Φεστιβάλ του καλοκαιριού

Δύο stages, street fair και ένα after show party χάρισαν την Παρασκευή 14 Ιουνίου στο μουσικόφιλο κοινό που πέρασε από την Τεχνόπολις, στο Γκάζι ένα αξέχαστο βράδυ στο πρώτοEn Lefko Festival. Οι Archive, η Jessie Ware, η Bebe & ο Jonh Tallabot προσέφεραν μια μοναδική εμπειρία στο κοινό από τη σκηνή του ξένου stage ενώ οι έλληνες καλλιτέχνες, Nteibint, Φανταστικοί Ήχοι, Fever Kids, και Ειρήνη Σκυλακάκη, που εμφανίστηκαν στην ελληνική σκηνή εντυπωσίασαν εξίσου με τη μουσική τους παρουσία.

Ο καφές Nescafé Espresso και οι Baristi του υποδέχτηκαν το κοινό με τον πιο απολαυστικό Freddo. Φτιαγμένος 100% από εκλεκτούς κόκκους καφέ Arabica, ο Nescafé Espresso είναι ιδανικός καφές για να τον απολαύσετε ζεστό ή κρύο, ακολουθώντας την πιο απλή διαδικασία παρασκευής στο σπίτι.

Παράλληλα, εκπλήξεις με την υπογραφή του καφέ Nescafé Espresso έκαναν τη βραδιά ακόμα πιο όμορφη, όπως snap box όπου το κοινό είχε τη δυνατότητα να φωτογραφηθεί με την παρέα του, αυτόφωτα μπαλόνια αλλά και ένα μεγάλο δώρο αποκλειστικά για όσους βρέθηκαν στο φεστιβάλ. Ένας τυχερός με μια φίλη ή φίλο του θα ταξιδέψει στις 17 & 18 Αυγούστου στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει ένα από τα πλέον γνωστά φεστιβάλ, το Vfestival,όπου θα απολαύσει επί σκηνής ονόματα όπως Beyonce, Kings of Leon, Stereophonics, JessieJ, James και πολλούς άλλους σε ένα διήμερο αφιερωμένο στη μουσική.

Από τη δροσερή γωνιά του καφέ Nescafé Espresso πέρασαν και πολλοί επώνυμοι όπως Γιάννης Στάνκογλου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Αποστόλης Τότσικας, Ρούλα Ρέβη οι οποίοι δοκίμασαν έναν τέλειο Nescafé Espresso Freddo και έμαθαν από τους baristi πώς να απολαμβάνουν στο σπίτι τον ιδανικό Espresso, ζεστό ή κρύο, ακολουθώντας την πιο απλή διαδικασία παρασκευής.