Το νέο κοινωνικό δίκτυο ειδικά για μαγειρική

30.10.2013
H μαγειρική στην Ελλάδα γίνεται social! Πρόσφατα στο ελληνικό κυβερνοχώρο έκανε την εμφάνισή του ένα νέο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης με άξονά του την αγάπη για το φαγητό και τη μαγειρική.

Το Famecook.com επιδιώκει να γίνει το μεγαλύτερο Site κοινωνικής δικτύωσης για όσους αγαπούν την μαγειρική και το φαγητό. Μπορείς να ανεβάσεις τις δικές σου συνταγές, να ακολουθήσεις τους αγαπημένους σου σεφ, να κάνεις νέους φίλους και να μοιραστείς μαζί τους τις συνταγές σου!

Είτε ασχολείσαι με την μαγειρική ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά, γίνε μέλος της μεγαλύτερης διαδικτυακής κοινότητας που μοιράζεται ένα μεγάλο πάθος. Το πάθος για την μαγειρική.

Ποτέ η εύρεση συνταγών δεν ήταν πιο διασκεδαστική! Αναζήτησε συνταγές με βάση το φαγητό, επίλεξε με βάση το υλικό ή απλά βρες αυτό που τραβάει η όρεξή σου στις συνταγές των φίλων σου.

Ανέβασε posts, φωτογραφίες, videos ή δημιούργησε μια Fame Page για τον αγαπημένο σου σεφ, το αγαπημένο σου εστιατόριο ή οτιδήποτε άλλο σε εκφράζει. To Famecook σου δίνει όλα όσα χρειάζεσαι για να απογειώσεις την κουζίνα σου και να αποκτήσεις τους θαυμαστές που της αξίζουν!

Η μαγειρική είναι πολλά περισσότερα από αυτά που φαντάζεσαι.