Η καρδιά της Κηφισιάς χτυπάει στο Museum Café

06.05.2014
Σε ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον στο κήπο του Μουσείο μέσα στα δέντρα, με ιδιαίτερα υψηλή αισθητική, το Café Museum, είναι εδώ για να μας δώσει αμέτρητες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Η καρδιά της Κηφισιάς χτυπάει πια στο Museum Café, στο Μουσείο Γουλανδρή στην οδό Λεβίδου 13.

Στα πλαίσια των νέων αναγκών που γεννά καθημερινά η πολύβουη πρωτεύουσα, ο παραμυθένιος κήπος του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας προσαρμόζεται και λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ με τιμές που έχουν προσαρμοστεί στη νέα εποχή και που συγχρόνως συνεχίζουν να κάνουν κάθε επίσκεψή σας στον χώρο μια μοναδική εμπειρία.
Αυτό το καλοκαίρι μπορείτε να απολαύσετε μοναδικά πιάτα αλλά και brunches εμπνευσμένα από τον chef Jean Louis Capsalas ενώ τα γλυκά με ιδιαίτερη φαντασία και δημιουργικότητα επιμελείται ο διακεκριμένος chef patissier, Διονύσης Αλέρτα, στην ειδυλλιακή και μοναδικά κρυμμένη όαση πρασίνου.

Ο χώρος προσφέρεται επίσης καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας για εκδηλώσεις με φαγητό, ποτό, finger food, cocktails και ότι άλλο μπορεί να κάνει μια εκδήλωση να μείνει αξέχαστη. Ο τεράστιος χώρος του “μεταμφιέζεται” με εξαιρετική δεξιοτεχνία σε πολλές παραλλαγές με αποτέλεσμα να μπορεί να φιλοξενήσει από τον τέλειο γάμο μέχρι μια σύνθετη corporate εκδήλωση που περιλαμβάνει από επιχειρηματικές αναλύσεις ή παρουσίαση νέων προϊόντων σε video wall και κορυφώνεται με εμπνευσμένες γεύσεις από τους κορυφαίους μας chef.

Το Δειπνοσοφιστήριο Catering με ισχυρό Όραμα και Αποστολή επιμελείται To Museum Café και καταθέτει την μακρόχρονη εμπειρία του και τη δυναμική του στο χώρο της γαστρονομίας.

Μέρες λειτουργίας: Καθημερινά από τις 9 πμ – 12 μμ και Σαββατοκύριακα
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: +30 210 62 06 155