Το κρόνατ ήρθε στην Ελλάδα

10.07.2014
Μισό κρουασάν, μισό ντόνατ, το Cronut απαντά στο νέο διεθνές food trend που θέλει τον συνδυασμό γνωστών και δημοφιλών τροφίμων για τη δημιουργία νέων και πρωτότυπων σνακ.

Η ελληνική αλυσίδα εστίασης Focaccino καινοτομεί παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Cronut, τη νέα γευστική απόλαυση που έχει κατακτήσει φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Η ιδέα για αυτό το υβρίδιο ζύμης ανήκει στον σεφ Dominique Ansel και λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στις 10 Μαΐου 2013 στη Νέα Υόρκη. Μετά την επιτυχία που σημείωσε στην Αμερική, σύντομα κατέκτησε και την Ευρώπη, ενώ η φήμη του εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο, αποκτώντας καθημερινά φανατικούς λάτρεις από το Βερολίνο έως τη Σιγκαπούρη, καθιστώντας το Cronutτο πιο δημοφιλές επιδόρπιο στην ιστορία.

Το Cronut θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Focaccino σε τέσσερις υπέροχες γεύσεις, σοκολάτα, κρέμα, μαρμελάδα βερίκοκο ή σκέτο και σερβίρεται είτε με ζάχαρη, είτε με κρέμα ζαχαροπλαστικής ή γλάσο. Το νέο καινοτόμο προϊόν εντάσσεται στη φιλοσοφία της εταιρίας να παράγει καθημερινά φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα μοναδικής γεύσης και υψηλής διατροφικής αξίας από τους επαγγελματίες σεφ και ζαχαροπλάστες της.