Foodoodelivery.gr: Η εξέλιξη στην online παραγγελία φαγητού

09.09.2014
Μετά από χρόνια ενασχόλησης με την online παραγγελία φαγητού, οι δημιουργοί του Foodoodelivery.gr δηλώνουν περήφανοι για την ανανεωμένητους πλατφόρμα στην οποία χωρέσανε αρμονικά την εμπειρία και την καινοτομία γύρω από την νέα αυτή τάση του onlinedelivery.

To www.foodoodelivery.gr αποτελεί ένα δίκτυο καταστημάτων delivery συγκεντρωμένα σε ένα site, από τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα και γρήγορα ότι τραβάει η όρεξη σας χωρίς τηλέφωνα και αναμονή, χωρίς επιπλέον κόστη πληρώνοντας με τον παραδοσιακό τρόπο στην πόρτα σας. Αντικαθιστά ουσιαστικά την τηλεφωνική παραγγελία χρησιμοποιώντας το πιο σύγχρονο εργαλείο της εποχής, το ίντερνετ!

Μπορείτε να παραγγείλετε από το αγαπημένο σας εστιατόριο εύκολα και γρήγορα σε 3 απλά βήματα και να ενημερώνεστε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε πραγματικό χρόνο. Κερδίζετε σε χρόνο και χρήμα από τον καναπέ του σπιτιού σας ή ακόμη και από το λεωφορείο ή το δρόμο ή από όπου κι αν βρίσκεστε αρκεί να έχετε πρόσβαση στο ίντερνετ και 1 λεπτό στη διάθεση σας για να παραγγείλετε. Βάζετε απλά τη διεύθυνση σας και αυτόματα θα σας παρουσιαστεί μία λίστα με τα εστιατόρια που σας εξυπηρετούν. Επιλέγετε από ποιο και τί θα φάτε συγκρίνοντας τιμές, πιάτα, προσφορές και βαθμολογίες και στέλνετε την παραγγελία σας στο εστιατόριο.

Οι καινοτομίες όμως δεν σταματούν εκεί, η ομάδα του foodoodelivery.gr εξέλιξε νέες mobile εφαρμογές - apps οι οποίες μοιάζουν απόλυτα στο περιβάλλον του site και κάνουν απλή και εύκολη τηνonline παραγγελία φαγητού από smartphones&tablets.

Τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας πλέον είναι στο χέρι μας, αρκεί να πληκτρολογήσουμε www.foodoodelivery.gr