Παγωτόψωμο (εύκολη συνταγή)

04.11.2014

Αυτή η συνταγή για παγωτόψωμο απαιτεί μόλις 2 υλικά! Ανακάτεψε σε ένα μπολ 2 φλυτζάνια παγωτό της αρεσκείας σου (εμείς προτείνουμε βανίλια αλλά είναι θέμα γούστου) με 1 & 1/2 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (αυτό που χρησιμοποιείς στα κέικ). Η ανάμειξη των υλικών πρέπει να γίνει απαλά για να ομογενοποιηθούν σωστά. Στη συνέχεια ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο για 50 λεπτά, στους 180 βαθμούς.