Μαλακά μπισκοτάκια βρώμης με μπανάνα (χωρίς αλεύρι & ζάχαρη)

04.11.2014

Ποιός δε λατρεύει τα σπιτικά μπισκότα και κουλουράκια; Κι αν νόμιζες πως είναι μπελαλίδικα ή απαιτούν πολλά υλικά, δες αυτλη τη συνταγή κι άλλαξε γνώμη. Εννοείται πως μπορείς να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις να προσθέσεις έξτρα υλικά, τα μπισκοτάκια όμως γίνονται νόστιμα κι έτσι. Λιώνεις τις μπανάνες και τις ανακατεύεις με τις νηφάδες βρώμης. Στη συνέχεια με το μείγμα πλάθεις τα μπισκοτάκια σου και τα ψήνεις για 15 λεπτάκια στους 170 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο. Αν θέλεις τα μπισκότα πιο σκληρά βάλε περισσότερη βρώμη, αν τα θες πιο μαλακά λιγότερη, η δοσολογία είναι δικιά σου υπόθεση.