Μπουγάρτα ή αλλιώς τάρτα μπουγάτσα

11.02.2015
Κράματα έχουμε δει πολλά αλλά αυτό σίγουρα θα σε ενθουσιάσει, ειδικά αν αγαπάς τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και τη γέμιση της μπουγάτσας.

Δεν έχει σχέση με το γνωστό πλέον σε όλους μπουγατσάν (κρουσάν και μπουγάτσα μαζι), εκτός του ότι και τα δύο κατάγονται από Θεσσαλονίκη...

Την ιδέα τη βρήκαμε στο αγαπημένο μας Lenas Fusion cooking. Πρόκειται για μια τάρτα που βασίζεται στην κλασική κι αγαπημένη μπουγάτσα Θεσσαλονίκης με γέμιση κρέμας, φρέσκα φρούτα και σαντιγί με κανέλλα αλλά σερβίρεται αυστηρά και μόνον αν την πασπαλίσουμε με ένα σύννεφο άχνης και κανέλλας έτσι ώστε να θυμίζει την παραδοσιακή μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, όπως όλοι αγαπάμε.

Κι επειδή τα γούστα διαφέρουν, το Lenas Fusion cooking μας προτείνει τρεις διαφορετικές ιδέες, με δύο διαφορετικές κρέμες για τάρτες μπουγάτσες που θα καλύψουν κάθε προτίμηση και γούστο.

Δες τις συνταγές και πώς θα τις φτιάξεις βήμα - βήμα εδώ.