Αβγά emoticons! Πώς θα τα φτιάξεις

10.04.2017
Ψάχνεις για μια νέα, εντυπωσιακή και αστεία ιδέα για φέτος το Πάσχα; Σου έχουμε μια παιχνιδιάρικη και απλή λύση: αβγά αλά emoticons! Πίστεψέ με είναι πραγματικά απλά! Σου δείχνουμε τον τρόπο βήμα - βήμα για σίγουρη επιτυχία!

Είναι πολύ πιο εύκολο απ΄όσο νομίζεις να φτιάξεις αυτά τα εντυπωσιακά και αστεία αβγουλάκια αφού το μόνο που χρειάζεσαι είναι κίτρινη βαφή και μαρκαδόροι ή πινελάκι και τέμπερα (ή συνδιασμός μαρκαδόρου-τέμπερας).

Βήμα 1ο

Διαλέγεις μια κίτρινη βαφή - όσο πιο έντονο το χρωμα τόσο καλύτερο - και βάφεις τα αβγά (τα οποία φυσικά έχεις πρώτα βράσει. Συμβουλές για να μη σπάσουν κατά το βράσιμο θα βρεις εδώ).

Βήμα 2ο

Μόλις βάψεις τα αβγά και στεγνώσουν τότε ξεκινάς τη... δημιουργία! Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο αλλά εμείς θα το κάνουμε σούπερ απλό. Σου δείχνουμε όλα τα emoticons ένα προς ένα με φωτογραφίες κι αναλυτικές οδηγίες για να τα φτιάξεις.

Ξεκινάμε...

Με τη βοήθεια του μαρκαδόρου και του πινέλου σχηματίζεις τα προσωπάκια με προσοχή ένα - ένα όπως σου δείχνουμε στη φωτογραφία παραπάνω.

Έτοιμα! Πάλι θα κάνεις εντύπωση...

Κι αν δε θέλεις να παιδεύεσαι και να έχεις απώλειες με σπασμένα αβγά σου έχουμε τη λύση! Ήξερες πως υπάρχει αβγοβραστήρας. Δοκίμασέ τον για να μη σου σπάσει ούτε ένα αβγό.


Αβγοβραστήρας 28,90 ευρώ. Αγόρασέ τον εδώ.