«Καυτό» μενού για ερωτευμένους

12.02.2009
Το TV ΕΘΝΟΣ Γεύσεις εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου στρώνει τραπέζι για δύο και ο σεφ Τόνι Καβαλιέρο επιμελείται αποκλειστικά για εμάς το μενού των ερωτευμένων.

Το TV ΕΘΝΟΣ Γεύσεις εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου στρώνει τραπέζι για δύο και ο σεφ Τόνι Καβαλιέρο επιμελείται αποκλειστικά για εμάς το μενού των ερωτευμένων. Αλλωστε μην ξεχνάτε ότι ο έρωτας περνά από το στομάχι... Αν εσείς που θέλετε να οργανώσετε το δείπνο για τον/τη σύντροφό σας βρίσκεστε σε κατάσταση πανικού σχετικά με το τι θα μαγειρέψετε, ο Τόνι προτείνει δύο και να καίνε... Κοτόπουλο με κάρυ, ανανά και κρέμα καρύδας και κλείνουμε με σουφλέ σοκολάτας με τσίλι!

Ο Τόνι δηλώνει πως κάτι ελαφρώς καυτερό είναι αρκετό για να ανεβάσει την αδρεναλίνη μας στα ύψη και να αφυπνίσει το νευρικό μας σύστημα. «Βέβαια δεν πρέπει να παραλείψετε να επιμεληθείτε και την ατμόσφαιρα σε μια τέτοια περίσταση». Ανάψτε κεριά με άρωμα που ταξιδεύει στην Ανατολή. Βάλτε τις αγαπημένες σας μπαλάντες να παίζουν απαλά και σκορπίστε κόκκινα ροδοπέταλα στο τραπέζι. Η ηρεμία, το μυστήριο, ο τρεμάμενος φωτισμός, το παιχνίδι και η έκπληξη αποτελούν το επιστέγασμα αυτής της ιεροτελεστίας. Ο «Μr Chef in love...» πιστεύει ακράδαντα ότι αυτό που αποπνέει ερωτισμό δεν είναι τα υλικά ή τα φαγητά, αλλά πρωτίστως η διάθεση. Ο μεγάλος έρωτας της ζωής του, η μαγειρική. «Της μαγειρικής της φέρομαι με πάθος, όπως σε μια γυναίκα. Δεν την απογοήτευσα και δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ