Σπιτική λεμονάδα

13.04.2009
  • 2 ποτήρια χυμό από φρέσκα λεμόνια
  • 2 ½ ποτήρια ζάχαρη
  • 1 ποτήρι ζεστό νερό.

Ανακατεύετε καλά τη ζάχαρη με το ζεστό νερό μέχρι να διαλυθεί. Μόλις κρυώσει ρίχνετε τον χυμό λεμονιού και ανακατεύετε καλά. Φυλάτε σε γυάλινο μπουκάλι στο ψυγείο. Σερβίρετε μέχρι το μέσο του ποτηριού-λεμονάδα και συμπληρώνετε με νερό. Γαρνίρετε το χείλος του ποτηριού με φλοίδα αρωματικού λεμονιού