To... καλό πιάτο χρειάζεται υπομονή

23.08.2010
Δημήτρης Κούλης, τον οποίο παρακολουθήσαμε στην εκπομπή «Στην Κουζίνα», στο Alter, μας υποδέχεται στο εστιατόριο «Πράσινος Λόφος» και μας μαγειρεύει τας κεμπάπ με πουρέ μελιτζάνας, λαχματζουνάκια και κεμπάπ ανάμεικτο γιαουρτλού.

Ο Δημήτρης Κούλης, τον οποίο παρακολουθήσαμε στην εκπομπή «Στην Κουζίνα», στο Alter, μας υποδέχεται στο εστιατόριο «Πράσινος Λόφος» και μας μαγειρεύει τας κεμπάπ με πουρέ μελιτζάνας, λαχματζουνάκια και κεμπάπ ανάμεικτο γιαουρτλού. Μας μιλάει για την εξαιρετική συνεργασία του με τη Μυρσίνη Λαμπράκη και μας δηλώνει πως θα τον ενδιέφερε να είχε μια εκπομπή στην τηλεόραση.

Παράλληλα, παραδίδει σεμινάρια μαγειρικής και είναι υποστηρικτής των ελληνικών προϊόντων και της μεσογειακής κουζίνας. «Η μεσογειακή κουζίνα έχει πολλά μυστικά, αρκεί να τα ανακαλύψουμε». Συμβουλεύει όλες τις νέες νοικοκυρές να βρουν λίγο χρόνο και να ασχοληθούν με την κουζίνα τους και αν φτιάξουν κάτι το οποίο δεν είναι εξωτερικά ίδιο με αυτό που είδαν στην τηλεόραση, να μην απογοητευτούν, καθώς θα το φτιάξουν καλύτερα την επόμενη φορά.

Ο στόχος τους θα πρέπει να είναι να φτιάξουν ένα γευστικό, υγιεινό και πάνω από όλα θρεπτικό φαγητό.

«Είναι εύκολο να διορθώσεις ένα πιάτο, το μόνο που θέλει είναι υπομονή και προσπάθεια και το αποτέλεσμα στο τέλος θα είναι σίγουρα λαχταριστό».