Μουλιάζουμε για 2-3 ώρες σε μπράντι, κονιάκ ή άριστης ποιότητας κόκκινο κρασί σπασμένο κάρδαμο ή κόλιαντρο (σε 1 λίτρο 1 κουταλάκι) και προσθέτουμε λίγο μέλι. Σουρώνουμε και πίνουμε ένα αρωματικό και πολύ αισθησιακό ποτό.
Μουλιάζουμε για 2-3 ώρες σε μπράντι, κονιάκ ή άριστης ποιότητας κόκκινο κρασί σπασμένο κάρδαμο ή κόλιαντρο (σε 1 λίτρο 1 κουταλάκι) και προσθέτουμε λίγο μέλι. Σουρώνουμε και πίνουμε ένα αρωματικό και πολύ αισθησιακό ποτό.
Θέλεις να είσαι ενημερωμένη για τα τελευταία trends στη μόδα και την ομορφιά; Να βρίσκεις τα πιο εύχρηστα tips για το νοικοκυριό και τη μαγειρική; Να μαθαίνεις τα πιο ζουμερά νέα των celebrities και της τηλεόρασης; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις κάθε εβδομάδα τις καλύτερες προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του WomenOnly.gr.