Oι Άγγελοι ποζάρουν με τα μαγιό της νέας σεζόν

18.04.2011
Πόσο την λατρεύουμε αυτή την εποχή, λίγο πριν το Καλοκαίρι. Τώρα που πριν να ξεκινήσουμε τα μπάνια στη θάλασσα ή την πισίνα ψάχνουμε για μαγιό. Και ποιά συλλογή κερδίζει πάντα τις προτιμήσεις μας;

Πόσο την λατρεύουμε αυτή την εποχή, λίγο πριν το Καλοκαίρι. Τώρα που πριν να ξεκινήσουμε τα μπάνια στη θάλασσα ή την πισίνα ψάχνουμε για μαγιό. Και ποιά συλλογή κερδίζει πάντα τις προτιμήσεις μας;

Μα φυσικά αυτή της σούπερ "Victoria's Secret" και των σέξι Αγγέλων της. Με αφορμή την παρουσίαση των μαγιό του φετινού καλοκαιριού, οι πιο διάσημοι Άγγελοι, Αλεσάντρα Αμπρόζιο (Alessandra Ambrosio), την Αντριάνα Λίμα (Adriana Lima) και την Καντίς Σουάνπολ (Candice Swanepoel) μιλούν για όλα στο βίντεο στο τέλος του άρθρου!

Ποιό είναι το θέμα συζήτησης ανάμεσα στα διάσημα μοντέλα; Πώς χειρίζονται το θέμα της μητρότητας; Τι πιστεύουν για τη νέα καριέρα του πρώην Αγγέλου Ρόζι Χάντιγκτον;

Παράλληλα, η συλλογή μαγιό της διάσημης φίρμας είναι πλέον στον αέρα της ιστοσελίδας της και μπορείς να την δεις εδώ.

Φυσικά, το λανθασμένο photoshop στα μοντέλα της "Victoria's" προκάλεσε αντιδράσεις. Η καλλονή Κάντις Σουάνπολ της οποία η λανθασμένη πόζα την έκανε να φαίνεται υπερβολικά αδύνατη - στα όρια νευρικής ανορεξίας- ήταν εδώ το θύμα του κακού photoshop.

Σε ένα από τα μαγιό της φίρμας που φοράει η Κόντις, οι ώμοι και τα φτερά της φαίνονται πρησμένα, λες και είναι αντρικά. Πάντως και στ παρελθόν, η "Victoria's Secret" έχει κατηγορηθεί για κακό ρετούς. Άλλωστε, πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται, γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο, τη στιγμή που τα μοντέλα διαθέτουν σώματα ονειρεμένα και τέλειες αναλογίες.

Oι βασικές τάσεις στα μαγιό της "Victoria's Secret" για το καλοκαίρι 2011:

Τα animal print μπικίνι και ολόσωμα σε βοηθούν να δείξεις την πιο άγρια πλευρά που κρύβεις.

Οι οριζόντιες λεπτές και πολύχρωμες ρίγες ενισχύουν το πιο παιχνιδιάρικο και κοριτσίστικο λουκ.

Ο κλασικός συνδιασμός άσπρου μαύρου ή total black είναι για τα κορίτσια που δεν τους αρέσει να τολμούν.

Τα ριγέ και πουά μπικίνι κάνουν το στυλ πιο θηλυκό ενώ τα κορδόνια στο σλιπάκι του μαγιό σε δείχνουν πιο αδύνατη. Αν είσαι πιο τολμηρή, η διάσημη φίρμα διαθέτει ποικιλία σε στρίνγκ και μπρασίλιαν σλιπάκια μαγιό αλλά και σε skirtini.

Στη συλλογή συναντάμε πολλά στράπλες μαγιό, λίγα ολόσωμα και πολλά διακοσμημένα μαγιό με χάντρες, πούλιες και καρφίτσες.

To mix & match στα μαγιό ανάμεσα σε πολύχρωμο σουτιέν και μονόχρωμο σλιπάκι (ή το ανάποδο) έχει έντονη παρουσία.

Μετάφραση- Απόδοση: Κατερίνα Πατούλια
Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου