Οι νικήτριες που κερδίζουν τα αξεσουάρ της Άνοιξης

19.04.2011
Tα λουλούδια δεν ανθίζουν μόνο στους αγρούς αλλά και στην κοσμηματοθήκη σου.

Tα λουλούδια δεν ανθίζουν μόνο στους αγρούς αλλά και στην κοσμηματοθήκη σου.

H μόδα της φετινής Άνοιξης/ Καλοκαίρι λατρεύει το floral και ένας τρόπος για να το υιοθετήσεις κι εσύ είναι τα λουλουδάτα αξεσουάρ (σκουλαρίκια, βραχιόλια, κολιέ, σανδάλια, hair clips).

Το WomenOnly σε συνεργασία με τις Twininas σου προσφέρουν τα must αξεσουάρ της Άνοιξης. Μετά από την τεράστια συμμετοχής σας και κατόπιν κλήρωσης, οι 4 τυχερές* είναι:

Για το μοβ hair clip: ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ

Για το πορτοκαλί hair clip: ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΕΙΖΟΠΟΥΛΟΥ

Για τα σκουλαρίκια- καμπανίτσες: Δημητρακοπουλου Ελενα

Για τα σκουλαρίκια- κρίκους: Λίνα Λαμπροπούλου

Αν δεν κέρδισες αλλά επιθυμείς να υιοθετήσεις το floral λουκ, δες την υπόλοιπη συλλογή των Twininas, μπες στο www.twininas.gr ενώ μπορείς να δεις τις υπόλοιπες δημιουργίες των κοριτσιών και στο FACEBOOK

Οι Twininas (www.twininas.gr) δημιουργούν χειροποίητα κοσμήματα που δεν είναι απλά αντικείμενα αλλά συμπληρώνουν και αναδεικνύουν τις ενδυματολογικές επιλογές και εκφράζουν τη προσωπικότητα και το προσωπικό τους στυλ. Τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ είναι όλα χειροποίητα και τα περισσότερα απ' αυτά μοναδικά ενώ οι συγκεκριμένες δημιουργίες συνδυάζουν την απλότητα και τη πολυτέλεια.

Ημιπολύτιμοι λίθοι, κρύσταλλο, κοράλλια, μέταλλο, περίτεχνα υφάσματα, κορδέλες, ακρυλικές χάντρες, μαργαριτάρια, ξύλο και κοχύλια είναι μερικά από τα υλικά που χρησιμοποιούν οι Twininas για να κάνουμε τη φαντασία τους πραγματικότητα!

Η Άνοιξη είναι εδώ!

Κ.Π

*Οι νικήτριες που ζουν εκτός Αθηνών, θα παραλάβου το δώρο τους ταχυδρομικά