Μάγεψαν και φέτος οι Άγγελοι με τα σέξι εσώρουχα

10.11.2011
Πραγματοποιήθηκε και φέτος (Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011) το σόου της διάσημης φίρμας εσωρούχων "Victoria's Secret"!

Πραγματοποιήθηκε και φέτος (Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011) το σόου της διάσημης φίρμας εσωρούχων "Victoria's Secret"!

Την ξεχωριστή βραδιά που έλαβε χώρα στη Lexington Avenue Armory πλαισίωσαν μουσικά ο ράπερ Kanye West, ο Jay-Z και οι Maroon 5! Στο σόου συμμετείχε και η Nicki Minaj που έκανε κράντε εμφάνιση στην πασαρέλα με πορτοκαλί μπούστο και ροζ μαλλί!

Πανικός χειροκροτημάτων υπήρξε τη στιγμή που ο τραγουδιστής των Maroon 5, Άνταμ Λέβιν (Adam Levine) συνόδευσε στην πασαρέλα το κορίτισ του, την εκθαμψωτική Anne Vyalitsyna (Αν Βιαλιτσίνα) και μάλιστα της έδωσε και ένα ζουμερό φιλί στο μάγουλο.

Κατά τα άλλα, τα ξεχωριστά εσώρουχα της διάσημης φίρμας ήταν όπως πάντα περίεργα, σέξι και φανταχτερά ενώ στο φετινό σόου με τίτλο "Angels Aquatic", οι Άγγελοι μεταμορφώθηκαν σε γοργόνες και τα φτερά του έγιναν όστρακα μαργαριταριού. Οι πέρλες ήταν κυρίαρχο αξεσουάρ ενώ το μυθικής αξίας Fantasy Treasure σουτιέν που φόρεσε η Μιράντα Κερ έκλεψε τις εντωπώσεις.

Από το φετινό σόου έλειπε μεν η Ρόζι Χάντιγκτον (Rosie Huntington) αλλά το κενό συμπλήρωσαν οι λαμπερές Κάντας Σουάνποελ, η Αντριάνα Λίμα και η Αλεσάντρα Αμπρόζιο.

Θαύμασε τους διάσημους Αγγέλους στο βίντεο που ακολουθεί και δες υλικό από τη συλλογή στη Gallery των Αγγέλων, ΕΔΩ:

Κατερίνα Π.