Παπαρίζου: σέξι παραλλαγές του Little Black Dess

15.11.2011
Το μικρό μαύρο φόρεμα (little black dress) φαίνεται πως αποτελεί λατρεμένη επιλογή και για την τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου που στις πρόσφατες εμφανίσεις τις προτιμά ξεχωριστές και ιδιαίτερες παραλλαγές του little black dress.

Αποτελεί την πιο κλασική και ασφαλή επιλογή για κάθε σου εμφάνιση.

Το μικρό μαύρο φόρεμα (little black dress) φαίνεται πως αποτελεί λατρεμένη επιλογή και για την τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου που στις πρόσφατες εμφανίσεις τις προτιμά ξεχωριστές και ιδιαίτερες παραλλαγές του little black dress.

Το πρώτο μαύρο φόρεμα με χαμηλό μπούστο και πιο ανοιχτό στους γοφούς, το είδαμε να το φορά η Έλενα στην επίσημη φωτογράφιση για το Dancing on Ice. Εκεί με τα παγοπέδιλα ανά χείρας και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες επί ποδός η 30χρονη τραγουδίστρια πόζαρε χαμογελώντας στο φακό.

Έπειτα, ήρθε η πρεμιέρα του σόου στον πάγο και ο στυλίστας της Al Giga προτίμησε να την ντύσει με ένα κλασικό μαύρο φόρεμα της Stella McCartney που ξεχωρίζει για τις διαφάνειές και τις πουά λεπτομέρειες του.

Το κομμάτι αυτό έχουν αγαπήσει πολλές επώνυμες της διεθνούς σόουμπιζ (τσέκαρέ τες εδώ) το οποίο κολάκεψε το σώμα της Έλενας και την έκανε να δείχνει ιδιαίτερα σέξι. Το φόρεμα αυτό, η Έλενα το συνόδεψε με ψηλοτάκουνες γόβες. Το φόρεμα αυτό κοστίζει περίπου 2.500 ευρώ αλλά μπορείς να το βρεις και σε φθηνότερες αντιγραφές όπως εκείνη του on line καταστήματος Asos.

H δεύτερη παραλλαγή του κλασικού μαύρου φορέματος, ήρθε για την Έλενα στο επεισόδιο της Κυριακής όπου προτίμησε ένα μαύρο φόρεμα Hervé Leroux από το Enny Di Monaco με διαφάνεια και αβυσσαλέο ντεκολτέ. Και εδώ, οι μαύρες γόβες υπήρξαν αναπόσπαστο κομμάτι του λουκ της Παπαρίζου. Το φόρεμα του οποίου η τιμή φτάνει τα 1600 ευρώ έχουν τιμήσει και πολλές μεγάλες σταρ με πρώτη και καλύτερη την Μέγκαν Φοξ αλλά και την πρωταγωνίστρια του"True Blood" Άννα Πάκουιν. Φυσικά, στη δικιά μας Έλενα, το πληθωρικό μπούστο ήταν εκείνο που έκανε τη διαφορά.

Εσύ μπορείς ψάξεις και να βρεις μια πιο οικονομική επιλογή προσέχοντας:

* Το little black dress σου να έχει είτε μια μαύρη διαφάνεια είτε το μοτίβο του πουά.

* Αν θέλεις να κάνεις το λουκ πιο παιχνιδιάρικο, άφησε τις μαύρες γόβες στην ντουλάπα και πες ναι σε ένα μποτάκι μέχρι τον αστράγαλο με ψηλό τακούνι ή σε μια χρωματιστή γόβα. Η μπότα θεωρείται ακατάλληλη.

Κ.Π