Get the Look: η Σάρα Τζέσικα & το τυρκουάζ καλσόν

14.12.2011
Πάντα ξεχωρίζει με το στυλ της όμως φέτος έχει την τιμητική της με τις color blocking εμφανίσεις της. Ο λόγος για τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) που τολμά για μια ακόμα φορά σε επίπεδο μόδας!

Πάντα ξεχωρίζει με το στυλ της όμως φέτος έχει την τιμητική της με τις color blocking εμφανίσεις της. Ο λόγος για τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) που τολμά για μια ακόμα φορά σε επίπεδο μόδας!

Η λαμπερή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Live! with Kelly'' με σκοπό την προώθηση της ταινίας ''New Year’s Eve'' στην οποία συμμετέχει.

Την βροχερή αυτή ημέρα στη Νέα Υόρκη, η Σάρα Τζέσικα, έκανε γκράντε εμφάνιση με φόρεμα Valentino από την ανοιξιάτικη σεζόν και μάλλινο πανωφόρι σε ροζ παλ απόχρωση. Η έκπληξη ήρθε βέβαια από το καλσόν που επέλεξε να φορέσει η Πάρκερ μέσα στο χειμώνα. Πρόκετια για ένα καλσόν σε τυρκουάζ απόχρωση το οποίο συνδύασε με snake skin ψηλοτάκουνα του ''Jimmy Choo''.

Το λουκ ολοκλήρωσε η φιδίσιας υφής τσάντα της και τα κοσμήματα του Οίκου House of Lavande.

Εννοείται πως την διαφορά κάνει το χρωματιστό καλσόν της Σάρα Τζέσικα που δίνει μια νότα αισιοδοξίας παρά την μαυρίλα της βροχής. Αν θέλεις κι εσύ να προσθέσεις μια μυρωδιά άνοιξης στο χειμωνιάτικο λουκ σου, επίλεξε ένα οπάκ χρωματιστό ζευγάρι καλσόν τόσο στις πρωινές όσο και στις πιο απογευματινές εμφανίσεις σου.

Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις για να μην θυμίζεις πατρινό καρναβάλι είναι:

* Να αποφύγεις τις χρωματικές ακρότητες στα υπόλοιπα κομμάτια που θα διαλέξεις. Δηλαδή, με ένα πορτοκαλί οπάκ καλσόν, προτίμησε ένα μαύρο little black φορεματάκι!

* Το παπούτσι που θα διαλέξεις, μπορεί επίσης να αναδείξει ή να χαντακώσει το λουκ. Η Πάρκερ προτίμησε ένα πιο ανοιξιάτικο παπούτσι σε μια βροχερή ημέρα. Εσύ μπορείς να κινηθείς με μεγαλύτερη ασφάλεια, φορώντας ένα σούπερ μοδάτο κοντό μποτάκι στο ύψος του αστραγάλου ή ακόμα και ένα λουστρίνι αρβυλάκι που θα βρεις σε κάθε μαγαζί με παπούτσια αυτή τη στιγμή.

* Πρόσεξε το χρωματικό καλσόν να είναι πάνω από 30 denier για να μην ξεχωρίζει το χρώμα του ποδιού σου και αλλοιώσει το αποτέλεσμα.

Το Valentino παλτό της Σάρα Τζέσικα κοστίζει 3.515$ και θα το βρεις εδώ:

Τα Jimmy Choo ψηλοτάκουνα θα τα βρεις εδώ σε έκπτωση από 673 μόνο με 379 ευρώ

ενώ ένα χρωματιστό καλσόν μπορείς να βρεις σε οποιοδήποτα πολυκατάστημα!

Get another Look: Η Jlo στο Περού

Kατερίνα Π.