Κέρδισε το μαργαριταρένιο βραχιόλι του ρεβεγιόν!

20.12.2011
Το Womenonly σε συνεργασία με τα "Rania’s Stones" σου κάνουν δώρο τα πιο γιορτινά βραχιόλια φτιαγμένα

Το Womenonly σε συνεργασία με τα "Rania’s Stones" σου κάνουν δώρο τα πιο γιορτινά βραχιόλια φτιαγμένα αποκλειστικά για τις αναγνώστριες του Womenonly για να υποδεχτείς το 2012 με την λάμψη που σου αξίζει!

Πώς θα το κερδίσεις; Εύκολα και απλά! Παίξε και κέρδισε 1 από τα 10 μοναδικά βραχιόλια με φυσικά μαργαριτάρια και κρύσταλλα Swarovski που σου χαρίζει το womenonly και το "Rania’s Stones" στέλνοντας email στη διεύθυνση [email protected] με την ένδειξη (στο θέμα του μηνύματος ) “Rania's stones” και τα στοιχεία σου(όνομα, τηλέφωνο) από σήμερα μέχρι και τις 27 Δεκεμβρίου ή κάνοντας LIKE στη σελίδα του WomenOnly στο Facebook: www.facebook.com/womenonlygr .

Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011. Τα δώρα θα αποσταλούν ταχυδρομικά στις νικήτριες που κατοικούν εκτός Αττικής ενώ όσες νικήτριες διαμένουν στην Αττική θα τα παραλαμβάνουν από τα γραφεία του WomenOnly.

Λίγα λόγια για το "Rania’s stones": Με πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων και αξεσουάρ γάμου και βάπτισης, η Ράνια Πανάγου δημιουργός των ''Rania's Stones" σε στολίζει με τα πιο σούπερ κοσμήματα που μπορεί να φανταστείς!

Τι θα βρεις στο "Rania’s stones " ; Κοσμήματα με φυσικές πέτρες και ασήμι η με faux υλικά, μικρά δώρα για τις γιορτές και γούρια πολλών ειδών, απίθανα στεφάνια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς!

Τι τα κάνει σούπερ ξεχωριστά; Το μοναδικό design, η πρωτοτυπία, η άριστη ποιότητα υλικών, το άψογο φινίρισμα και φυσικά τα κρυσταλλάκια Swarovski που θα σε κάνουν να λάμπεις σαν στολίδι του χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Το σούπερ γιορτινό βραχιόλι: κλασικό και ταυτόχρονα μοντέρνο αλλά κυρίως διαχρονικό, το συγκεκριμένο βραχιόλι είναι φτιαγμένο με απέραντη αγάπη για εσένα που θέλεις να ξεχωρίσεις φέτος τις γιορτές. 10 μοναδικά βραχιόλια τοπ ποιότητας με φυσικά μαργαριτάρια με κρύσταλλα Swarovski, one size, αποκλειστικά για τις αναγνώστριες του Womenonly!

Επειδή με το womenonly είσαι πάντα in fashion -για τις αναγνώστριες του Womenonly και μόνο- ένα 20% έκπτωση για να μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου αγοράζοντας τα πιο μοδάτα αξεσουάρ από το "Rania’s stones" και να απολαύσεις τις πιο στιλάτες και γκλάμουρ γιορτές με τα πιο σούπερ αξεσουάρ!

Που θα βρεις το "Rania’s stones": Φολεγανδρου 9 Γερακας

Τηλ: 215 5203731

E-mail: [email protected]

Και στο facebook