Τα 6 απόλυτα λουκ του ρεβεγιόν

30.12.2011
Μια από τις πιο σημαντικές βραδιές όλου του χρόνου είναι φυσικά η παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το λουκ σου την βραδιά αυτή έχει απόλυτη σχέση με το γενικότερο στυλ σου (δεν θέλουμε να μην σε γνωρίζει άνθρωπος) αλλά και με το event στο οποίο πρέπει να δώσεις το παρόν.

Μια από τις πιο σημαντικές βραδιές όλου του χρόνου είναι φυσικά η παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το λουκ σου την βραδιά αυτή έχει απόλυτη σχέση με το γενικότερο στυλ σου (δεν θέλουμε να μην σε γνωρίζει άνθρωπος) αλλά και με το event στο οποίο πρέπει να δώσεις το παρόν.

Σου προτείνουμε λοιπόν διαφορετικά λουκ που εσύ θα προσαρμόσεις στα μέτρα σου.:

Το κλασικό μικρό μαύρο φορεματάκι:

Αποτελεί την πιο ασφαλή επιλογή, για σένα που δεν θέλεις να προκαλείς ή που έχεις μερικά κιλά και παραπάνω ή που λερώνεσαι εύκολα (ένας λεκές από βότκα πάνω στο μαύρο δεν φαίνεται). Επίλεξε το μαύρο φόρεμα που ταιριάζει στο σωματότυπό σου και ανάδειξε τα χαρίσματά σου. Αν διαθέτεις πλούσιο ντεκολτέ, μην μπεις στον πειρασμό να το κρύψεις αποκαλύπτοντας την πλάτη ή τα πόδια σου.

Ταυτόχρονα, διάλεξε το υλικό που σου πάει πιο πολύ: μαύρο φόρεμα από δαντέλα ή μαύρη δερματίνη; Τα γοβάκι και το πανωφόρι σου μπορεί να είναι χρωματιστά για ν υπάρχει αντίθεση ενώ το τσαντάκι σου καλό είναι να εναρμονίζεται με τα γοβάκια!

Το σκούρο μπλε είναι το νέο μαύρο. Τίμησέ το όπως έκανε και η Αντζελίνα!

Μιλάμε για λάμψη:

Τα μεταλλιζέ, παγιετέ κομμάτια, έχουν την τιμητική τους, ειδικά αν σκοπεύεις να κάνεις αλλαγή χρόνου σε κάποιο κλαμπ.

Αν προτιμήσεις λαμπερό φόρεμα, αφαίρεσε κοσμήματα και προτίμησε πανωφόρι, γόβες και τσαντάκι σε ματ ήπιους χρωματισμούς.
Ένα μεταλλικό φουστάκι ή τοπάκι ή ένα ζευγάρι αστραφτερές γόβες μπορούν να κάνουν ενδιαφέρον ακόμα και το πιο βαρετό τζινάκι.

Μην συνδυάσεις τοπ και φούστα/ παντελόνι/ κολάν σε ασορτί γκλιτεράτες αποχρώσεις. Ποτέ!

Γυναικάρα με τα κόκκινα:

Επίλεξε ένα κόκκινο φόρεμα (maxy για μια επίσημη δεξίωση, μίνι και στράπλες για τα μικρότερα κορίτσια στα σούπερ πάρτυ τους), δημιούργησε τον ασορτί μακιγιάζ, συνδύασε το με nude ή μαύρα γοβάκια και κατάπληξε τους πάντες.

Το πανωφόρι σου μπορεί να είναι στο ίδιο χρώμα με τα γοβάκια ενώ δεν χρειάζεται να φορτωθείς με πολλά κοσμήματα. Το χρυσό (σε τσάντες, κοσμήματα και μακιγιάζ) ταιριάζει καλύτερα με το κόκκινο ενώ το μαύρο το αγαπάμε και με το χρυσό και με το ασήμι!

Το σορτσάκι που φορείς:

Αν θα μείνεις σπίτι ή θα επισκεφτείς κάποιο φιλικό σπίτι, δεν χρειάζεται να γίνεις σωστή υπερπαραγωγή αλλά ακόμα κι εκεί μπορείς να ξεχωρίσεις. Ένα ζιπ κιλότ, ένα σόρτς (πιο μακρύ ή πιο κοντό) μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ένα πουκάμισο ή ένα τοπ και να κάνει το λουκ σου σούπερ γιορτινό.

Εδώ μπορείς να ταιριάξεις ένα γούνινο γιλέκο, ένα ζευγάρι μποτάκια ή ένα τέλειο καλσόν από δαντέλα!

Χρυσάφι θα σε κάνω:

Ένα χρυσαφί ή μπρονζέ φόρεμα, φτιαγμένο από ένα καλής ποιότητας ύφασμα, μπορεί να γίνει ο ιδανικός σύμμαχος για να καταπλήξεις τα πλήθη την παραμονή. Τέλεια είναι η σαμπανιζέ απόχρωση ή εκείνη του ροζ χρυσού ενώ οφείλεις να είσαι συγκρατημένη με τα κοσμήματα. Καλύτερα να επενδύσεις σε μια λαμπερή γόβα ή nude μποτάκι.

Τα διαφορετικά:

Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις με ωραίο τρόπο δοκίμασε:

Ένα animal print φόρεμα

Ένα έντονο χρωματιστό φόρεμα: το φούξια είναι ξεχωριστό και καυτό

Ένα φόρεμα επενδυμένο με δαντέλα

Ένα φόρεμα με ξεχωριστά μοτίβα (dogtooth για παράδειγμα)

Εδώ πρόσεξε τα αξεσουάρ να είναι λιτά για να δίνεται η έμφαση που πρέπει στο φόρεμα και να μην δείχνεις σαν λατέρνα τελικά.

Τα βασικά!

Φρόντισε τα γοβάκια σου να μην είναι τόσο ψηλά που να μην μπορείς να περπατήσεις με ευκολία ή να βγάλεις την βραδιά. Έχε μαζί και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, ένα καλσονάκι κι τα βασικά του μακιγιάζ!

Καλύτερα να προτιμήσεις ένα μεγαλύτερο τσαντάκι και όχι ένα μικροσκοπικό clutchπου δεν θα χωράει ούτε το κινητό σου.

Το λευκό φόρεμα μπορεί να δείχνει άψογο στην Σίσσυ Χρηστίδου στην τιβί αλλά σε μια χειμωνιάτικη έξοδο μπορεί εύκολα να κάνει το λουκ σου πιο δεύτερο. Αν πάντως το προτιμάς, επίλεξε μια πιο εκρού απόχρωση και ταίριαξέ την με ταμπά ή καφέ αξεσουάρ και παλτό.

Kατερίνα Π.