Η Άσλεϊ Γκριν ποζάρει ξανά για την DKNY

05.01.2012
Τη γνωρίσαμε μέσα από το Twilight Saga με κοντό περίεργο μαλλί και ακόμα πιο περίεργο attitude. Κι όμως, η ηθοποιός Άσλεϊ Γκριν διαφέρει πολύ από Ashley απέχει πολύ από την κινηματογραφική Άλις Κάλεν!

Τη γνωρίσαμε μέσα από το Twilight Saga με κοντό περίεργο μαλλί και ακόμα πιο περίεργο attitude. Κι όμως, η ηθοποιός Άσλεϊ Γκριν απέχει πολύ από την κινηματογραφική Άλις Κάλεν!


Με κορμί που σκοτώνει και μακρυά αέρινα μαλλιά, η Γκριν έγινε πρόσωπο του οίκου DKNY και έχουμε πλέον στα χέρια μας υλικό από την νέα της φωτογράφιση για τη σεζόν Άνοιξη- Καλοκαίρι 2012.


Στην φωτογραφία αριστούργημα της ανοιξιάτικης καμπάνιας, η Άσλεϊ ποζάρει υπό τις υποδείξεις των Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin με σκοπό να αναδείξει τις ψηλές πλατφόρμες του διάσημου οίκου ρούχων και παπουτσιών. Η θέα είναι εκπληκτική (με φόντο τη Νέα Υόρκη) καθώς η Γκριν βρίσκεται στην ταράτσα του ξενοδοχείου ''Waldorf Astoria''.


Το στάιλινγκ της φωτογράφισης ανήκει στην Melanie Ward ενώ πραγματικά την παράσταση κλέψουν οι μαύρες πλατφόρμες. Η νεαρή ηθοποιός έχει τονίσει πως τρέφει λατρεία στις πλατφόρμες τις οποία προτιμά σε σχέση με τα κλασικά ψηλοτάκουνα:

''Λατρεύω τις πλατφόρμες. Είναι σούπερ άνετες, ειδικά όταν πρέπει να τρέχεις στη Νέα Υόρκη".

Πάντως, τον προηγούμενο μήνα είχαμε δει το πρώτο δείγμα της συνεργασίας της 24χρονης ηθοποιού με το διάσημο οίκο μόδας. Τότε, η Γκριν πόζαρε με λευκό κορμάκι και εφαρμοστό τζιν παντελόνι και όλοι θαύμασαν τις ιδανικές αναλογίες του κινηματογραφικού βρικόλακα.

Η Γκριν είχε τονίσει πως αισθάνεται υπερήφανη που ένας τόσο μεγάλος οίκος την επέλεξε ενώ η ίδια δηλώνει φαν των ρούχων DKNY που της ταιριάζουν γάντι:

''Η φίρμα αντιπροσωπεύει άψογα το στυλ της Νέας Υόρκης κ ιεγώ λατρεύω την πόλη αυτή'', τόνισε η Γκριν.

Κατερίνα Π.