Το δώρο της Καρντάσιαν για τα γενέθλια της Κέιτ

09.01.2012
Τα 30 της χρόνια κλείνει σήμερα η Κέιτ Μίντλετον και το δώρο τούτο μάλλον δεν το περίμενε.

Τα 30 της χρόνια κλείνει σήμερα η Κέιτ Μίντλετον και το δώρο τούτο μάλλον δεν το περίμενε.

Η Κιμ Καρντάσιαν που είναι μεγάλη θαυμάστρια της Δούκισσας του Κέιμπριτζ ανέβασε ένα βιντεάκι στην σελίδα της στο δίκτυο YouTube στο οποίο όχι μόνο στέλνει τις ευχές της στην Κέιτ αλλά εκφράζει και το θαυμασμό της.

''Θέλω απλά να ευχηθώ στη Δούκισσα του Κέιμπριτζ χαρούμενα γενέθλια και να συμπληρώσω πως λατρεύω το προσωπικό στυλ της Κέιτ'', είπε η Κιμ για να συμπληρώσει πως με αφορμή τα γενέθλια της συζύγου του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ετοίμασε και ένα δωράκια ειδικά για εκείνη:

''Δημιούργησα ένα ιδιαίτερο παπούτσι προς τιμήν της Κέιτ. Εγώ προσωπικά το λατρεύω. Νομίζω πως κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει πριγκίπισσα καθημερινά''.

Το καπιτονέ γοβάκι σε μαύρο χρώμα ήταν το δώρο της Κιμ δηλαδή, το οποίο πωλείται από το διαδικτυακό κατάστημα ''ShoeDazzle.co.uk''!

Το δημιούργημα της Κιμ κοστίζει 39,95 λίρες (48,5 ευρώ) και το τακούνι του φτάνει τα 11,5 εκατοστά. Ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει ένα χρυσό τρουκ που δίνει έναν αέρα κομψότητας της υψηλής κοινωνίας.

Η Κιμ σου προτείνει να το αγοράσεις κι εσύ το ''πριγκιπικό γοβάκι'', είτε για να βγεις ραντεβού με τον δικό σου πρίγκιπα του παραμυθιού, είτε για να μιμηθείς το υπέροχο λουκ της πριγκίπισσας.

Αγόρασε το γοβάκι εδώ:

Mάθε τα 30 μυστικά της εορτάζουσας πριγκίπισσας εδώ

Διάβασε εδώ: ποιά δίαιτα κάνει η Κιμ;