Κέιτ Μος: έγινε το νέο πρόσωπο της Mango

26.01.2012
Μια βετεράνος στο χώρο της μόδας γίνεται το νέο πρόσωπο της φίρμας Mango.

Ο λόγος για την Κέιτ Μος που έγινε η μούσα της διάσημης φίρμας για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2012.

Η βρετανίδα καλλονή ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Mango στην κολεξιόν Φθινόπωρο /Χειμώνας 2012 με ένα διαφημιστικό σποτ, όταν ακόμα ήταν πρόσωπο του διάσημου ισπανικού Οίκου η Ιζαμπέλι Φοντάνα (Isabeli Fontani).

Μετά την επιτυχία του σποτ, η συνεργασία με τη Μος συνεχίστηκε σε ευρύτερο επίπεδο και στο βίντεο της νέας καμπάνιας βλέπουμε την Μος να δοκιμάζει ρούχα της φίρμας ενώ στο πρώτο φωτογραφικό υλικό, η 38χρονη Κέιτ ποζάρει με κοραλί φόρεμα και σε άλλη λήψη με τζιν Mango.

Την φωτογράφιση της Μος ανέλαβε για μια ακόμα φορά ο διάσημος φωτογράφος Τέρι Ρίτσαρντσον και η ίδια η Μος δηλώνει ενθουσιασμένη με τη νέα της συνεργασία σύμφωνα και με το Cover Media:


"Είμαι ενθουσιασμένη που δουλεύω με την Mango για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2012. Πέρασα τέλεια στα γυρίσματα της καμπάνιας. Η ομάδα που είχα στο πλευρό μου ήταν η καλύτερη και η συνεργασία με τον Τέρι είναι πάντα διασκέδαση''!

Που στηρίχθηκε η επιλογή της Κέιτ Μος ως πρόσωπο της Μango;

"Η Κέιτ Μος είναι διάσημο σύμβολο της μόδας παγκοσμίως. Το παρελθόν της ήταν μεν ταραγμένο αλλά έχει αφήσει όλα αυτά πίσω και πλέον είναι μια παντρεμένη γυναίκα και μητέρα και φυσικά διάσημο σούπερ μοντέλο. Μετά από δύο δεκαετίες συνεχούς παρουσίας στην πασαρέλα, έχει αποδείξει πως είναι top μοντέλο'', τόνισε εκπρόσωπος της Mango!

Δες και τα βίντεο από την καμπάνια και τον making of αυτής!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ