Το καυτό παρασκήνιο του φετινού Madwalk

09.02.2012
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το Madwalk, ο θεσμός που καθιερώθηκε πέρσι και ενώνει τη μουσική με τη μόδα.

Φέτος, οι καλλιτέχνες που έντυσαν με τη μουσική τους το σόου μόδας διάσημων σχεδιαστών, ήταν πολλοί και εντυπωσιακοί. Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν όπως και πέρσι η Βίκυ Καγιά που φέτος είχε στο πλευρό της την Μαίρη Συνατσάκη και guest host τον Κώστα Μαρτάκη

Τον χορό των Fashion shows άνοιξαν οι Deux Hommes ενώ η Έλενα Παπαρίζου έντυσε μουσικά την πασαρέλα, ερμηνεύοντας το τραγούδι ''I Hate Myself For Loving You'' και τη δική της επιτυχία ''Mr. Perfect''.

Έπειτα, ήρθε η σειρά των ''Delight'' που συνδέθηκαν μουσικά με τον εναλλακτικό Leon. Στη σκηνή ανέβηκε κατόπιν ο Μηδενιστής με την αγαπημένη της νεολαίας, την πιτσιρίκα Demy που τραγούδησαν το ντουέτο τους ''Μια ζωγραφιά'' ντύνοντας μουσικά με τον καλύτερο τρόπο της συλλογή της Celia Kritharioti Haute Couture.

Έπειτα, ήρθε η συνεργασία των '' My Wet Calvin'' στο σόου της Kore-Sophia Kokosalaki ενώ αργότερα στη σκηνή εμφανίστηκε η εντελώς διαφορετική Ελένη Φουρέιρα και ο Claydee για το σόου του Angelos Bratis. Η Ελένη εμφανίστηκε με ίσια μαλλιά αφήνοντας πίσω της το σγουρό λατινοαμερικάνικο λουκ των προηγούμενων ετών και τα σέξι κορμάκια!

Από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν, ήταν εκείνη της Νατάσας Θεοδωρίδου συνοδεύοντας τις δημιουργίες της Efi Papaioannou (υπό τους ήχους του σουξέ της ''Απέναντι'') αλλά και του Σάκη Ρουβά με την τρανσέξουαλ τραγουδίστρια Nomi Ruiz που έντυσαν μουσικά το σόου του Apostolos Mitropoulos.

Τα δύο σόου που έκλεισαν την βραδιά ήταν εκείνα των My Excuse και της Ilia Darlin για τη συλλογή Angelos Frentzos και του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τη συλλογή της Loukia. Την λαμπερή βραδιά έκλεισαν οι Vegas, οι ΜΕΛΙSSES και οι Goin’ Through.

Ξεχώρισαν:

Η Δούκισσα Νομικού με ελάχιστα ρούχα και στήθη από cupcakes για τη συλλογή της Celia Kritharioti Haute Couture.

Η συνεργασία του Saki με την ξεχωριστή... Nomi Ruiz.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε ρόλο τραγουδίστριας άλλης εποχής!

Η νεαρή Demi που έχει μεγάλο ρεύμα....

Φυσικά, από τη συχνότητα του Mega και στην εκπομπή "Πρωινό μου" η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασαν μαζί με τους συνεργάτες τους τις εμφανίσεις στη σκηνή του Madwalk αλλά και στο κόκκινο χαλί.