Κυτταρίτιδα τέλος με τη συλλογή Shape Sensation της Triumph

29.02.2012
Με νέα καινοτόμα υφάσματα που κρατάνε δροσερό το σώμα και διορθώνουν τις ατέλειες της κυτταρίτιδας

Με νέα καινοτόμα υφάσματα που κρατάνε δροσερό το σώμα και διορθώνουν τις ατέλειες της κυτταρίτιδας, η νέα συλλογή Shape Sensation επιτρέπει στις γυναίκες να είναι πιο τολμηρές και να προβάλλουν τις καμπύλες τους.

Οι σειρές Shape Sensation έχουν γίνει το νέο trend σε κάθε σεζόν και κερδίζουν όλο και περισσότερες γυναίκες που αισθάνονται άνετα να προβάλουν τις καμπύλες τους.

Φέτος το καλοκαίρι, πρωταγωνίστρια της συλλογής είναι η σειρά Cool Sensation, η οποία χάρις στα μοναδικά υφάσματα Xtra_Dry and Coolmax® , κρατάει το σώμα δροσερό ακόμα και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες.

Οι απίστευτα μοντέρνες και αισθησιακές γραμμές της σειράς, με τις δαντελένιες πινελιές είναι εκείνες όμως που τελικά θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία στα ύψη.

Το σορτς Sleek Sensation από την άλλη, ήρθε για να κάνει θαύματα. Επιτυγχάνει να διαμορφώνει διακριτικά τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την κυτταρίτιδα, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει κοψίματα και χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Με λίγα λόγια, οι σειρές Shape Sensation χαρίζουν στις γυναίκες την αυτοπεποίθηση που τους αξίζει και τις μεταμορφώνουν σε σαγηνευτικά πλάσματα.

Αυτό που πρέπει όλες οι γυναίκες να πιστέψουν είναι ότι για κάθε περίσταση και για κάθε ντύσιμο, υπάρχει η λύση που θα τις κάνει να είναι και να νοιώθουν πιο όμορφες από ποτέ.

Ποτέ ξανά οι γυναίκες δεν ήταν τόσο τολμηρές με τις καμπύλες τους, όσο θα είναι φέτος το καλοκαίρι με τη βοήθεια του ειδικού…Shape Sensation από την Triumph!!!