Η Anna Dello Russo υπογράφει τα αξεσουάρ της H&M

30.04.2012
Η Η&Μ ανακοινώνει με υπερηφάνεια μια ξεχωριστή συνεργασία με την Anna Dello Russo, είδωλο της μόδας και θρυλική Fashion Director.

Η Anna Dello Russo, είδωλο της διαδικτυακής κοινότητας των blogs, που τα φαντασμαγορικά ρούχα της αναδεικνύονται ασταμάτητα από φωτογράφους μόδας και παρουσιάζονται παγκοσμίως μέσω ίντερνετ, απέδειξε το μοναδικό της στυλ δημιουργώντας μια ξεχωριστή συλλογή αξεσουάρ για την Η&Μ. Λαμπερή και χωρίς αναστολές, σικ και παιχνιδιάρικη, η γκάμα εκφράζει την αγάπη της Dello Russo για τα διακοσμητικά στοιχεία.

Θα διατίθεται από τις 4 Οκτωβρίου 2012, στο αποκορύφωμα των παγκόσμιων fashion weeks, σε περίπου 140 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και στο διαδίκτυο. Η συλλογή περιλαμβάνει κοσμήματα, γυαλιά ηλίου, παπούτσια, τσάντες και μια βαλίτσα trolley, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της Η&Μ να αποκτήσουν μοναδικό στυλ σε προσιτή τιμή.

«Χαίρομαι πολύ γι’ αυτή τη συνεργασία. Είναι η πρώτη φορά που η Η&Μ συνεργάζεται με μια Fashion Director σ’ ένα ειδικό project. Είναι ένδειξη μιας σημαντικής εξέλιξης στο χώρο της μόδας και είμαι κατενθουσιασμένη, αλλά και με τιμάει που με διάλεξαν να είμαι επικεφαλής της δουλειάς αυτής. Θέλησα να δημιουργήσω λαμπερά αξεσουάρ που είναι πολύ δύσκολο να τα βρει κανείς. Ως στυλίστρια ξέρω ότι τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα. Είναι η προσωπική πινελιά σε κάθε εμφάνιση. Μ’ αυτά τα κομμάτια όλοι μπορούν να «παίξουν» μετατρέποντας μια συνηθισμένη μέρα σε μια φανταστική μέρα μόδας», λέει η Anna Dello Russo.

«Ήταν πραγματικά συναρπαστικό να έχουμε την Anna Dello Russo σ’ αυτό το project που είναι κάτι τελείως διαφορετικό απ’ αυτά που κάναμε στο παρελθόν. Η Άννα έχει φανταστική αντίληψη και έντονο γούστο, εκτός του ότι είναι πραγματικό είδωλο της μόδας. Δημιούργησε μια εκθαμβωτική γκάμα αξεσουάρ που θα ενθουσιάσει τους πελάτες της Η&Μ και όλους αυτούς που αγαπούν τη μόδα. Η συλλογή είναι ένα εγκώμιο προς την υπερβολή, τη φαντασία και τη διακόσμηση», λέει η Margareta van den Bosch, καλλιτεχνική σύμβουλος της Η&Μ.

Η Anna Dello Russo, την οποία ο φωτογράφος Helmut Newton χαρακτήρισε «μανιακή της μόδας» -μια φράση που έμεινε-, είναι μια από τις κινητήριες δυνάμεις της σύγχρονης μόδας. Έχει μια μοναδική αντίληψη της μόδας και έχει διαμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε σήμερα τη μόδα, με το καινοτόμο έργο της στη Vogue Italia, όπου εργάστηκε ως συντάκτρια μόδας για πάνω από δώδεκα χρόνια, δουλεύοντας με φωτογράφους όπως ο Helmut Newton, ο Michel Comte, ο Walter Chin, και αργότερα ως αρχισυντάκτρια του L’Uomo Vogue.

Η Dello Russo, που σήμερα κατέχει το ρόλο της Fashion Director at Large και της καλλιτεχνικής συμβούλου στη Vogue Ιαπωνίας, είναι πολύ αγαπητό πρόσωπο στους fashion bloggers, τους οποίους της αρέσει να ευχαριστεί δημιουργώντας φανταχτερά ρούχα και αμέτρητες αλλαγές στις εμφανίσεις, στη διάρκεια των παγκόσμιων fashion weeks.