Γάμος: ιδέες για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σου

04.05.2012
Αν την πήρες την απόφαση να γίνεις νυφούλα, η fashion blogger Ιωάννα Γαρεφαλάκη (θα την βρεις στο fashion blog http://hotspotemily.blogspot.com/) σου δίνει τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες για να φτιάξεις το γάμο των ονείρων σου.

Πώς θα ξεκινήσεις! Το βασικό είναι να βρεις το στυλ σου. Είσαι νύφη ρομαντική; Είσαι νυφούλα που θέλει τα πράγματα πιο απλά ή θέλεις έναν γάμο υπερπαραγωγή;
Αφού καταλήξεις, μελέτησε τα στυλ που σου προτείνει η Ιωάννα και βρες το δικό σου στις σελίδες που ακολουθούν.

1. Ρομαντική Νυφούλα

Για ένα πιο νεανικό και ρομαντικό λουκ, προτείνουμε ένα στράπλες νυφικό που ανοίγει προς τα κάτω σε ελαφριά Α-γραμμή. Τόλμησε να φορέσεις στα μαλλιά σου μία στέκα-κόσμημα και κράτησε ένα μπουκέτο από ορχιδέες!

ΝυφικόHeadpiece - ΓόβαΚορσές


2. Κλασικό στυλ

Για ένα πιο κλασικό στυλ, προτείνουμε ένα κρεμ νυφικό με λεπτομέρειες στο μπούστο. Στόλισε τα μαλλιά σου με μία τιάρα και κράτησε μία ανθοδέσμη με πολύχρωμα άνθη!

ΝυφικόΤιάρα - Ψηλοτάκουνα


3. Στην απλότητα το κάλλος

Δεν είναι ανάγκη να κάνεις υπερβολές για να εντυπωσιάσεις. Ένα λιτό νυφικό σε ίσια γραμμή μαζί με μία ανθοδέσμη από κρίνα μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις. Κράτησε το στολισμό σε ήπιους τόνους και στείλε στους καλεσμένους προσκλητήρια που θυμίζουν δαντέλα!

Νυφικό - Προσκλητήρια


4. Το κοντό νυφικό

Για τις πιο τολμηρές νυφούλες με παιχνιδιάρικη διάθεση και όμορφα πόδια η κατάλληλη επιλογή είναι ένα κοντό νυφικό! Φορέστε ένα ζευγάρι όμορφες λευκές γόβες και κρατήστε μία ανθοδέσμη από πανιώνιες. Tip: Δημιουργήστε μία παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα μοιράζοντας στους προσκεκλημένους μπουκαλάκια για σαπουνόφουσκες!

Νυφικό