Νυφικά εσώρουχα του ονείρου από την Intimissimi

06.07.2012
Η νυφική συλλογή εσωρούχων της Intimissimi, ρομαντική και αισθησιακή, για την ημέρα που θέλεις να σου μείνει αξέχαστη.


Η lingerie πρόταση της Intimissimi για την ημέρα του μεγάλου «Ναι» είναι σαγηνευτική όσο και οι προθέσεις κάθε νύφης. Γιατί κάθε γυναίκα ονειρεύεται ότι την ημέρα του γάμου της θα ζήσει το πιο αξέχαστο 24ωρο της ζωής της. Μια μοναδική ημέρα όπου τίποτα δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη του.


Η Intimissimi υποστηρίζει τη νυφική παρουσία με μία Bridal Collection, κομψή και εξαιρετικά chic. Φτιαγμένη από απαλό, κεντημένο μετάξι με πολυτελείς λεπτομέρειες. Σε τόνους του λευκού αλλά και με μπρονζέ, χάλκινες αποχρώσεις που αναδεικνύουν το μαύρισμα.

Τα σχέδια της νυφικής συλλογής διακρίνονται για την ποικιλία τους και καλύπτουν τις στιλιστικές διαθέσεις κάθε μέλουσας νύφης.

Ενισχυμένα σουτιέν και ψηλόμεσα σλιπ, υπόσχονται μια super sexy εμφάνιση ενώ σουτιέν τύπου super push-up σετάρονται με ασορτί σλιπ Brazilian με δαντελένιες κορδέλες στο πίσω μέρος ενώ προτείνονται και σετ από ενισχυμένα σουτιέν με σλιπ και δαντέλες για μια πιο διακριτική, αισθησιακή εμφάνιση.

Η συλλογή ολοκληρώνεται από ένα σετ με σλιπ τύπου σορτς με ασορτί τοπ, κομπινεζόν με δαντέλες και μπλε λεπτομέρειες και με ένα χυτό νυχτικό με ζώνη στη μέση. Όλα κομμάτια μοναδικά για το σοφιστικά sexy σχεδιασμό και τη χάρη που αποπνέουν.