Τι θα ψωνίσεις στις εκπτώσεις: must αγορές!

11.07.2012
Βρισκόμαστε λίγο πριν την επίσημη έναρξη των εκπτώσεων και σου προτείνουμε τα καλοκαιρινά must-haves για να κάνεις τις αγορές σου σαν σωστή fashionista!

1. Blazer.

Το must-have κομμάτι της γκαρνταρόμπας που αμέσως μπορεί να δώσει έξτρα πόντους σε κάθε εμφάνιση! Οι εκπτώσεις είναι η ευκαιρία να αποκτήσεις ένα blazer για να το φορέσεις είτε τα καλοκαιρινά βράδια στο νησί είτε σε λίγους μήνες από τώρα. Αν ήδη διαθέτεις ένα blazer σε βασικό χρώμα, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να πάρεις ένα σε έντονο χρώμα όπως φούξια ή μπλε ελεκτρίκ για πιο εκκεντρικές εμφανίσεις.

2. Playsuit.

Για ένα καθημερινό και αβίαστα κομψό στυλ εμπιστεύσου τις ολόσωμες φόρμες. Αν ανησυχείς πως μέσα σε αυτές το σώμα σου φαίνεται πολύ "μονοκόμματο", τότε η πιο εύκολη λύση είναι να δημιουργήσεις καμπύλες, προσθέτοντας μία λεπτή ζώνη για να διαχωρίσει το πάνω από το κάτω μέρος του σώματός σου και να τονίσει τη μέση σου.

3. Φλοράλ.

Σε αυτή τη σεζόν τα φλοράλ prints κυριαρχούν και σου δίνουν την ευκαιρία να προσθέσεις πολύ χρώμα και διάθεση στη γκαρνταρόμπα σου. Ανακάλυψε τα φλοράλ σε φούστες, φορέματα, ημιδιάφανα πουκάμισα, παντελόνια και φτιάξε ένα σύνολο δυνατό και γεμάτο ζωντάνια!

4. Neon.

Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο μεγάλα trends αυτού του καλοκαιριού είναι τα έντονα χρώματα. Από φορέματα, τσάντες, παπούτσια, μέχρι μανό, τα πάντα είναι neon. Αν δεν έχεις τολμήσει ακόμη αυτή την τάση, εκμεταλλεύσου τις εκπτώσεις και ετοιμάσου να φέρεις έναν νέο αέρα στα σύνολά σου. Το κλειδί σε αυτή την τάση είναι να μη φοράς πολλά neon κομμάτια ταυτόχρονα.

5. Παπούτσια.

Οι εκπτώσεις είναι η τέλεια περίοδος για να αγοράσεις τα πέδιλα που σου άρεσαν αλλά η τιμή τους ήταν απαγορευτική. Μπορείς πλέον να βρεις ιδιαίτερα παπούτσια σε πιο ελκυστικές τιμές, οπότε βγες γρήγορα στην αγορά για να βρεις τα πιο hot πέδιλα της σεζόν!

Τι προτείνει η Ιωάννα Γαρεφαλάκη από το http://hotspotemily.blogspot.gr/

6. Εσώρουχα.

Επίσης οι εκπτώσεις είναι η καλύτερη εποχή για να προμηθευτείς τα εσώρουχα που χρειάζεσαι. Αν θέλεις ένα καλό σουτιέν, τώρα είναι η εποχή για να το αγοράσεις. Επίσης είναι καλή περίοδος για να πάρεις ιδιαίτερα εσώρουχα από πιο πολυτελείς μάρκες σε προσιτές τιμές.

7. Παστέλ.

Κι ενώ πριν λίγο μιλούσαμε για τα έντονα χρώματα, αν θέλεις κάτι πιο γλυκό, διακριτικό και όμορφο, τότε κατευθύνσου στις παστέλ αποχρώσεις! Επίσης με τα παστέλ μπορείς να δημιουργήσεις το πιο ήσυχο colorblock που θα αποτελείται από απαλά χρώματα!

8. Demin γιλέκο.

Ανεξάρτητα από το τι εποχή διανύουμε, όλα δείχνουν πως το denim είναι αναπόφευκτο! Το denim γιλέκο είναι ένα μοδάτο, ευκολοφόρετο κομμάτι που μπορεί να κάνει ακόμη και το πιο κοριτσίστικο λουκ να δείχνει πολύ προχωρημένο. Στις εκπτώσεις θα το βρεις σίγουρα σε πολύ οικονομική τιμή.

9. Σορτς.

Το νούμερο ένα καλοκαιρινό κομμάτι! Με τις εκπτώσεις βρες ένα από καλό ύφασμα που να κολακεύει τη σιλουέτα σου, θα είναι ιδανικό για τις βραδινές βόλτες σου!

"Εννοείται πως πέρα από τα βασικά σίγουρα θα βρεις και άλλα κομμάτια ανάλογα με τις ανάγκες σου", τονίζει η Ιωάννα Γαρεφαλάκη, fashion editor του http://hotspotemily.blogspot.gr/

Καλό shopping!