Μεταλλικές λάμψεις & πώς να τις φορέσεις

23.10.2012
Μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν είναι τα metallics. Τα ρούχα με λάμψεις και οι μεταλλικές λεπτομέρειες μπορούν πλέον να φορεθούν άνετα όλες τις ώρες!

Η Ιωάννα Γαρεφαλάκη, fashion editor του http://hotspotemily.blogspot.gr/ σου δείχνει απλούς τρόπους να υιοθετήσεις το trend ανάλογα με την ηλικία σου.

Jeans: €18 oasis-stores.com, Πουλόβερ: €14.95 H&M, Πουκάμισο: €19.95 H&M, Κολιέ: €12.95 Ζώνη: €9.95 H&M, Μποτάκι: €149 Mjus

20s: Φέτος έχεις κάθε λόγο να αφήσεις στην άκρη το χιλιοφορεμένο σου τζιν και να το αντικαταστήσεις με κολάν ή με τζιν σε μεταλλικές αποχρώσεις. Συνδύασέ το με χαλαρά t-shirt, πουκάμισα αλλά και πουλόβερ με χοντρή πλέξη για να έχεις ένα casual glamorous αποτέλεσμα!

Παντελόνι: €32.99 Blanco, Πουκάμισο: €45 Mango, Τσαντάκι: Michael Kors, Γόβα: €69.95 Zara

30s: Ένα μπροκάρ παντελόνι με μεταλλικές αποχρώσεις είναι το κομμάτι κλειδί που μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στη βόλτα. Συνδύασέ το με μία ανοιχτόχρωμη μπλούζα ή ένα ανάλαφρο μεταξωτό πουκάμισο, ώστε να εξισορροπήσεις τις λάμψεις που υπάρχουν στο κάτω μέρος.

Σακάκι: €69.99 Mango, Δερμάτινη φούστα: €129 H&M, Τσάντα: Uterque, Γόβα: Nine West

40s: Κομμάτια σαν αυτό το σακάκι που είναι ένας συνδυασμός tweed με μεταλλικές λάμψεις είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενσωματώσεις την τάση. Ταιριάζει πολύ με φούστες σε γραμμή pencil αλλά και jeans και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες.

Φόρεμα με μεταλλική λεπτομέρεια: €195 Ted Baker, Clutch και τσάντα: και τα δύο Kate Spade, Δερμάτινη γόβα: Uterque

50s: Λάμψεις σε μικρές δόσεις είναι το κλειδί για ένα στιλάτο αποτέλεσμα. Ένα φόρεμα με διακριτικές λεπτομέρειες ή ένα λαμπερό τσαντάκι είναι αρκετό για να υιοθετήσεις την τάση και να ανανεώσεις το στυλ σου!

Οι προτάσεις αποτελούν αντικείμενο δημοσιογραφικής έρευνας