Fashion κομμάτια για μοδάτες Βαλεντίνες

14.02.2014
Είναι και αυτοί, που η 14η Φλεβάρη είναι μια πολύ πολύ πολύ σημαντική ημέρα για τη σχέση τους, τη ζωή τους, για όλο τους το είναι. Ρομαντικοί άνθρωποι, ψυχούλες ζουζουνιάρικες, δεν τους παρεξηγώ. Θα κάτσουν να σκεφτούν τι δώρο να πάρουν στον βαλεντίνο τους, θα ονειρευτούν μια special βραδιά, και θα ξεκινήσουν καλλωπισμό και αποψίλωση πέντε μέρες πριν.

Τι έχουμε να προτείνουμε στις Βαλεντίνες που την τιμούν την 14η Φεβρουαρίου; Παρέα με τη Μάντυ Σωτηρίου, fashion editor http://donotbuyjustcry.blogspot.gr βρίσκουμε τα πιο μοδάτα κομμάτια για στυλάτες βαλεντίνικες εμφανίσεις.

Τι θα χρειαστείς:

-Ένα κόκκινο clutch, φάκελος ή σε σχήμα καρδιάς, το κόκκινο τσαντάκι θα δέσει αρμονικά με το σέξι λουκ σου.

-Ένα κόκκινο κραγιόν: γιατί τα σέξυ κόκκινα χείλια σου δεν θα περάσουν απαρατήρητα τη μέρ τούτη, έστω κι αν δεν τα φιλήσει κανείς.

- Κόκκινα γοβάκια: έχουν την τιμητική τους και μπορείς να το φορέσεις πάλι και τα Χριστούγεννα και το Πάσχα (στο χωριό)! Αγορά επένδυση δηλαδή!

- Πουλοβεράκι καρδιά: το έχεις δει παντού, με μια τεράστια καρδιά στη μέση του. Και όμορφο είναι και αγαπησιάρικο και συνδυάζεται ωραιότατα με τζιν, φούστα, σορτσάκι και τα όμορφά σου μποτάκια.

-Κόκκινα εσώρουχα: γιατί η μέρα το απαιτεί κι εσύ νιώθεις σέξι, σέξι σούπερ σέξι.

-'Ενα ωραίο κόκκινο φόρεμα, τη φωτιάς, για σούπερ σέξι εμφάνιση ή έστω μια κόκκιν φούστα!

Μην ξεχνάς: το κόκκινο ταιριάζει γάντι με το hoodstooth μοτίβο εκτός από το κλασικό μαύρο χρώμα!

Το κόκκινο ταιριάζει και με το χρυσό, οπότε τα κοσμήματά σου μπορούν να κινηθούν στους τόνους του κίτρινου χρυσού.