Gucci: νέα γυαλιά ηλίου & οράσεως για άντρες

25.03.2014
Ο Gucci παρουσιάζει για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 μια νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως για άνδρες, που αποτελεί μια πρωτοποριακή υψηλής τεχνολογίας πρόταση, αστικής νοοτροπίας με αθλητικό-κομψό στυλ, αφιερωμένο στον σύγχρονο άνδρα.
Τα νέα αυτά γυαλιά ηλίου και οράσεως αποτελούν ένα μείγμα κλασικής γοητείας, με την ευκολοφόρετη τετραγωνισμένη φόρμα τους και το σύγχρονο στυλ, χάρη στη χρήση νέων υλικών όπως οι μετώπες από ανθρακονήματα (carbon fiber) που είναι εξαιρετικά ελαφριά και ιδιαίτερα αποδοτικά, εξασφαλίζοντας την υπέρτατη άνεση.
Η άψογη ποιότητα αυτών των μοντέλων ολοκληρώνεται από τα ελαστικά ακροβραχιόνια, παρέχοντας άνετη εφαρμογή καθώς και από τους πολωτικούς φακούς, οι οποίοι εγγυώνται την άριστη ποιότητα όρασης και την τέλεια αντίληψη των χρωμάτων.
Το λογότυπο Gucci επάνω στους φακούς και τη μετώπη, το μοτίβο web με τις πράσινες-κόκκινες-πράσινες ρίγες και το μοτίβο Diamante στο εσωτερικό της μετώπης, αποτελούν τις εμβληματικές λεπτομέρειες που υπογραμμίζουν το χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτών των σκελετών.
Τα γυαλιά ηλίου διατίθενται σε καφέ χρώμα με μπρονζέ φακούς, μαύρο ματ με γκρι φακούς, πράσινο μιλιτέρ με φακούς σε καφέ απόχρωση, μπλε με γκρι φακούς.
Το μοντέλο οράσεως είναι διαθέσιμο σε μαύρο, αβάνα, μαύρο ματ και πράσινο.
Μέρος ενός παγκοσμίου προγράμματος φιλικού προς το περιβάλλον το οποίο έχει σχεδιαστεί με στόχο την προοδευτική μείωση της επίδρασης της εταιρείας στο περιβάλλον, τα γυαλιά ηλίου Gucci διαθέτουν συσκευασία 100% ανακυκλώσιμη με χαρτί πιστοποιημένο από το FSC (Συμβούλιο Διαχείρισης των Δασών), ενώ οι μοναδικές αναδιπλούμενες θήκες ελαχιστοποιούν το χώρο αποθήκευσης, περιορίζοντας τόσο το βάρος όσο και την ποσότητα των αποστολών και επομένως συμβάλλουν στη μείωση κατά 60% των εκπομπών του CO2.
Τηρώντας την περιβαλλοντική δέσμευση του Οίκου, οι συλλογές οπτικών Gucci περιλαμβάνουν γυαλιά ηλίου και γυαλιά οράσεως από βιολογικής προέλευσης ασετάτ, ένα ειδικό υλικό που περιέχει μία υψηλότερη της συνηθισμένης αναλογία φυσικών συστατικών, καθώς επίσης και γυαλιά ηλίου που κατασκευάζονται από Liquid Wood, ένα βιολογικής προέλευσης και φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, που αντιπροσωπεύει μία εναλλακτική πρόταση για το πλαστικό που χρησιμοποιείται γενικά στην παραγωγή των οπτικών. Το Liquid Wood κατασκευάζεται από βιολογικά υλικά: ίνες ξύλου από αειφόρα δάση, λιγνίνη από διεργασίες παρασκευής χαρτιού και φυσικό κερί.