Intimissimi/Calzedonia/Tezenis: τι είδαμε στη νέα συλλογή

28.03.2014
Σε ένα υπέροχο αρχοντικό στην Κιφισιά, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τις συλλογές Intimissimi/Calzedonia/Tezenis για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014.

Τι είδαμε λοιπόν! Είδαμε την άνοιξη προσωποποιημένη, ειδικά σε αυτό το υπέροχο αρχοντικό και με έναν ήλιο να μας καψαλίζει ελαφρά το πρόσωπο. Η επιλογή του χώρου, ήταν ιδαική αφού με φυσικό φως, τα χρώματα και σχέδια σε homewear, leggings και beachwear αναδεικνύονταν άψογα.

Intimissimi: τα εσώρουχα της νέας σεζόν θα σε κερδίσουν με την πρώτη ματιά. Οι φίνες δαντέλες, -λευκές, κρεμ και μαύρες- τα σέξι κοψίματα, τα εντυπωσιακά χρώματα- του φούξια θα σε ξετρελάνουν.

Ειδικά, αν ετοιμάζεσαι να ντυθείς νυφούλα, δεν υπάρχει άλλη επιλογή, καθώς με τα εσώρουχα που θα επιλέξεις, θα βρεις και το αντίστοιχο κορμάκι! Έχοντας υπάρξει Calzedonia νύφη, ζηλεύω που δεν μπορώ να φορέσω τα φετινά σχέδια!

Calzedonia: τα μαγιό της Calzedonia ποτέ δεν σε απογοητεύουν. Φέτος, εκτός από τα κλασικά beachwear, μπορείς να επενδύσεις σε fluo μπικίνι, σε κροσάτα 2 pieces beachwear και φυσικά σε απόλυτα θηλυκά ολόσωμα μαγιό.

Φυσικά, την Άνοιξη τούτη δεν έχεις παρά να τιμήσεις τα denim και floral leggings, καλσόν και σοσόνια (φόρεσέ τα με γοβάκια, που αποτελούν την απόλυτη τάση).

Τezenis: η αγαπημένη μας low cost αλλά μοδάτη φίρμα. Τα ρούχα και εσώρουχα της Tezenis υποστηρίζουν υπέροχα το κοριτσίστικο λουκ.

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια

ΥΓ: η αγαπημένη μας fashion blogger Μάντυ Σωτηρίου βρέθηκε κι αυτή στην παρουσίαση και μπορείς να τσεκάρεις εδώ το εξίσου πλούσιο ρεπορτάζ της.