Πώς θα ντυθείτε σαν ζευγάρι σε κάθε περίσταση

17.06.2014
Η Μάντυ Σωτηρίου DoNotBuyJustCry προτείνει τις καλύτερες στυλιστικές για εσένα και για εκείνον, για να βγαίνετε μαζί έξω και να κόβετε ανάσες.

Θέμα Πρώτο: στα ζευγάρια καλό είναι να υπάρχει μία… σύμπνοια.

Η Μάντυ τονίζει:

"Δεν λέω να βγαίνετε έξω ταιριασμένοι σαν σετ κρεβατοκάμαρας απ’ τα bed&bath, αλλά να είσαστε τουλάχιστον στο ίδιο στιλ. Μην είσαι εσύ γκράντε και ο άλλος ο άμοιρος με τις φόρμες"…

Sport Casual


Κάτσε λοιπόν να εμπνευστούμε απ΄τα πιο stylish ζευγάρια που κυκλοφορούν στους δρόμους, με πρώτους και καλύτερους την Olivia Palermo και τον αρραβωνιάρη Johannes Huebl, που εδώ είναι με sport casual outfit για πρωινή χαλαρή εμφάνιση.

-Στις βερμούδες λέμε ναι

-Στα δικά σου αέρινα φορεματάκια λέμε ναι

-Στις εσπαντρίγιες και για τα δυο σας, λέμε ναι

Chic εμφάνιση για... μυστήρια:


Θες κάτι πιο… chic για μια βάφτιση, μια γιορτή, ένα event, που δεν μπορείς να πας με blue – jeans αλλά και η «τουαλέτα» είναι too much;

Ένα πιο σπορ κουστουμάκι σε έντονο καλοκαιρινό χρώμα για το αγόρι, που το παντελόνι μπορεί να φορεθεί και μόνο του σε άλλη περίσταση, και μια «ιδιαίτερη» ψηλόμεση φούστα για το κορίτσι που συνδυάζεται με ένα λευκό t-shirt και ψηλοτάκουνες γόβες, είναι τα συστατικά ενός look που δεν θα περάσει με τίποτα απαρατήρητο. Το ποδήλατο… προαιρετικό.

-Στα crop top λέμε ναι

-Στο σακάκι του με διαφορετικό χρώμα παντελόνι καπαρντινέ λέμε ναι

Glam εμφάνιση:

Και last but not least, το πιο glamour ζευγάρι του πλανήτη, η Victoria και ο David, που σε κάθε τους εμφάνιση παραδίδουν μαθήματα στιλ.

Και τι φοράει η Victoria; Ένα midi φουστανάκι φοράει με μαύρα ψηλοτάκουνα και ο David ένα γκρι σακάκι με το γιλέκο του, και μαύρο παντελόνι… γιατί η «κλασσική» συνταγή είναι πάντα επιτυχημένη. Πάντα.

-Στο μαύρο χρώμα με λίγο λευκό λέμε ναι

-Στα ψηλοτάκουνα λέμε ναι

-Στα ποσέτ (αυτό το υφασματάκι το τετράγωνο) αντί για μαντήλι στο σακάκι του λέμε ναι

Δες περισσότερες επιλογές για εσένα και για εκείνον, ΕΔΩ