Πώς θα βάλεις κρόσσια στα καλοκαιρινά σου λουκ

05.07.2014
Τα κρόσσια μπαίνουν δυναμικά στις εμφανίσεις κάθε καλοκαίρι. Φέτος, ίσως περισσότερο από ποτέ. Κιμονό με κρόσσια, μαγιό με κρόσσια, η μανία ζει και βασιλεύει. Ξέρεις πως θα φορέσεις μοδάτα τα κρόσσια; Το WomenOnly σε συνεργασία με την Μάντυ Σωτηρίου, fashion blogger Do Not Buy Just Cry σου δείχνουν τον τρόπο.
Μας το έφερε λάου – λάου η μόδα. Στην αρχή ήταν στο τοπ απ’ το μπικίνι, μετά ήρθαν οι τσάντες… τσουπ τώρα και τα ρούχα με πρώτο τραπέζι πίστα το κιμονό. Πώς να κάνεις τον Κινέζο, μου λες;

Το κιμονό παίρνει λοιπόν παμψηφεί τον τίτλο του ρούχου της σεζόν, αλλά ούτε να το σκεφτείς να πάρεις ένα χωρίς κρόσια. Θα ‘ναι σαν την Καινούργιου χωρίς τις τρέσες της, σαν τον κάγκουρα χωρίς τα τατού του, σαν κρέπα χωρίς μερέντα.

Παρ’ το μονόχρωμο, παρ’ το κλαρωτό, πάρτο όπως θες, μόνο άκροσο μην το πάρεις θα το μετανιώσεις στο λέω. Θα μου πεις, τι σχέση έχει η άγρια δύση στα μανίκια της άπω ανατολής, αλλά τι να κάνουμε, έτσι το ‘φερε η ζωή να σμίξουνε τα δυο τους σ’ ένα κομμάτι ύφασμα απάν.

Δες κι ένα λουκ με κρόσσι κιμονό για να πάρεις ιδέες.

Και τα υπόλοιπα κρόσσια;
Ήταν μη γίνει η αρχή με το κρόσσι. Τώρα έχει πάρει φόρα και κοτσάρεται παντού. Τι σε λαιμοκόψεις, τι σε ξώπλατα, τι σε μπατζάκια από σορτς, τι σε φουστάνια… τι… τι… τι… Άντε να το μαζέψεις τώρα.
Σίγουρα ένα μπλουζάκι με κρόσσια σετάρεται ταμάμ με ένα denim σορτσάκι για boho look, αλλά αυτό είναι το εύκολο και το αναμενόμενο.
Καλοκαίρι είναι, ας το ρίξουμε λίγο έξω βρε αδερφέ, κι αν κάνουμε και καμιά τρέλα, δεν πειράζει, μικρές είμαστε, θα μάθουμε.
Μια φούστα με έντονα floral μπορεί να «εξουδετερώσει» το boho του κροσσιού και σε συνδυασμό με μια πλατφόρμα και μια μεγάλη τσάντα να αναδείξει ένα chic σύνολο πόλης, εύκολα και γρήγορα, χωρίς να κάνει τα νεύρα σου… κρόσια (πολύ κλισέ,ε;).
Λατρεμένα είναι και τα μαγιό με κρόσσια. Όχι όμως εκείνο το μπικίνι σαν της Ριάνα με κρόσσια πάνω, κρόσσια κάτω. Εμείς αγαπάμε τα κρόσσια της Calzedonia, ειδικά το φετινό ολόσωμο μπλε μόνο ενθουσιασμό μπορεί να σου προκαλέσει.
Κρόσσια θα βρεις και στις τσάντες, αν και εμείς τα προτιμάμε σε μικροσκοπικά clutch αλλά και στα σανδάλια. Πρόσεξε μην είσαι ντυμένη βέβαια από την κορφή ως τα νύχια με κρόσσια και τα κροσσάτα αξεσουάρ σου κάνουν περεταίρω ζημιά.
Επιμέλεια Κ.Π