Black Friday: 4 κομμάτια μόδας για να αναζητήσεις σήμερα

25.11.2016
Ακόμη και αν κρατούν για μιαμόνο ημέρα, οι εκτπώσεις που θα βρεις στα μαγαζιά σήμερα Black Friday είναι απλά σούπερ! Για να μην χαθείς λοιπόν, εμείς ξεχωρίσαμε για εσένα τις 4 αγορές που αξίζει να κάνει τώρα και να επωφεληθείς από τις εκπτώσεις της ημέρας!

Το γουνάκι:

Ένα γουνάκι καλό έιναι να υπάρχει στη γκαρνταρόμπα σου και ειδκά φέτος που θα το δούμε παντού είναι μια πολύ καλή επένδυση για να αναζητήσεις σήμερα.

Η μόδα τον χειμώνα επιβάλει γούνες και γουνάκια που όχι μόνο σε κρατούν ζεστή αλλά είναι και τα απόλυτα κομμάτια μόδας και δεν μένει παρά να βρεις το δικό σου αγαπημένο.

Homewear για έξω:

Ένα τρεντ που φέτος έχει κάνει θραύση δεν είναι άλλο από το lingerie που φοριέται και έξω από το σπίτι. Σε στιλ ρόμπας ή κιμονό πρόκειται για ένα κομμάτι μόδας που θυμίζει homewear. Σατέν ρόμπες και παρέο αλλά και δαντελένια τοπ και φορέματα γίνονται τα απόλυτα κομμάτια μόδας και για τον χειμώνα που μπορείς να φορέσεις κάτω από το παλτό σου που σίγουρα μια αγορά-επένδυση τώρα με τις προσφορές!

Μποτάκια πάνω από τον αστράγαλο:

Θα τα δις παντού φέτος. Είτε έχουν τακούνι σε στιλ στιλέτο είτε έχουν πιο χοντρό τακούνι σε δέρμα ή σουέτ, στολισμένα ή πιο απλά, φέτος τα μποτάκια είναι in και το ύψος τους περνάει τον αστράγαλο. Φυσικά και πρόκειται για μια από τις κυρίαρχες τάσεις για το φθινόπωρο και τον χειμώνα και δεν μένει παρά να βρεις τα δικά σου αγαπημένα που θα τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Ένα φουσκωτό μπουφάν:

Ένα από τα πιο "ζεστά" και εντυπωσιακά τρεντ για το φθινόπωρο και κυρίως για τον χειμώνα είναι τα φουσκωτά μπουφάν. Η τάση κυριάρχησε στους οίκους Chanel σε μπουφάν αλλά και φορέματα αλλά και σε bomber στον Haider Ackermann αλλά και στους οίκους Louis Vuitton, Baleciaga και Stella McCartney που κατάφεραν να αναβιώσουν ένα σχεδόν νεκρό τρεντ και να το αναδέιξουν στην πιο "ζεστή" και τρέντι τάση της σεζόν. Αν βρεις το κατάλληλο μπουφάν δεν θα το μετανιώσεις αφού θα το φορέσιε ςόλη την ημέρα.