3 μυστικά που πρέπει να ξέρεις για να βρεις το σωστό καπέλο παραλίας

03.07.2016
Φυσικά και τα καπέλα που θα βρεις στα καταστήματα είναι πολλά, το ερώτημα όμως είναι εάν εκτός από το πιο είναι τα πιο τρέντι καπέλα αν είναι και τα κατάλληλα για εσένα! Παρακάτω λοιπόν θα μάθεις τα μυστικά που πρέπει να ξέρεις για να βρεις το κατάλληλο καπέλο παραλίας για εσένα.

Σύμφωνα με το Skin Cancer Foundation η ιδανική επιλογή για καπέλο είναι ένα πλατύγυρο καπέλο με τουλάχιστον 7 εκατοστά πλάτος. Με τον τρόπο αυτόν εξασφλαίζεις την επαρκή προστασία του προσώπου σου και ειδκά στα σημεία που πολές φορές ξεχνάμε να απλώσουμε το αντηλιακό μας.

Αν για κάποιον περίεργο λόγο βρεις ένα καπέλο που δεν καλύπτει τελείως το κεφάλι σου τότε πρέπει να φροντίσεις να απλώσεις στα σημεία αυτά το αντηλιακό σου. Τα σημεία αυτά όπως για παράδειγμα ο σβέρκος σου "καίγονται" εύκολα από τον ήλιο. Δώσε και στους ώμους σου την απαραίτητη προσοχή αλλά και την απαραίτητη αντηλιακή προστασία.

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να σκεφτείς είναι χωρίς αμφιβολία που θα το φορέσεις. Αν εκτός από τη θάλασσα σκέφτεσαι να φορέσεις το καπάλο σου και σε άλλες δραστηριότητες, τότε πρέπει να σκεφτείς δύο φορές τι θα αγοράσεις.

Επίσης φρόντισε πάντα να δοκιμάζεις ένα καπέλο πριν το αγοράσεις, έτσι ώστε να είσαι σίγουρη πως είναι το ιδανικό για το κεφάλι σου γιατί αν είναι πολύ σφιχτό για παράδειγμα μπορεί να σου προακλέσει μέχρι και πονοκέφαλο.