Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου που θα φορέσουμε τον χειμώνα

14.09.2016
Η νέα μόδα στα γυαλιά ηλίου προστάζει μεγάλα σε μέγεθος σχέδια με εντυπωσιακούς σκελετούς σε διάφορα χρώματα και retro διάθεση. Παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τις πιο διάσημες πασαρέλες για το ποια γυαλιά ηλίου θα αγαπήσουμε τη νέα σεζόν!

Max Mara

Ο οίκος Chanel προτίνει να επενδύσουμε στα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου φέτος τον χειμώνα.

Οι στρογγυλεμένοι φακοί με το cat eye στα πλαινά είναι μια τάση που κυριάρχησε στους οίκους Max Mara (φωτογραφία 1) αφού πρόκειται για μια πολύ κομψή επιλογή που είδαμε σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές φέτος στις χειμερινές πασρέλες. Τα σκούρα χείλη και τα γυαλιά με τις στρογγυλεμένες γραμμές στον Fendi δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Dolce& Gabbana

Με έμφαση στις λεπτομέρειες:

Λεπτομέρειες, λεπτομέρειες, λεπτομέρειες! Ναι τη νέα σεζόν οι λεπτομέρειες έχουν μεγάλη σημασία και αν και στα γυαλιά ηλίου για τον χειμώνα είδαμε πολλά και διάφορα σχέδια στον Dolce & Gabbana οι λεπτομέρειες στον σκελετό των γυαλιών ήταν στην ουσία το βασικό χαρακτηριστικό τους. Λουλούδια, λεπτομέρειες λουλουδιών ή γενικά διαφορετικά σχέδια που στολίζουν τους σκελετούς των γυαλιών μας είναι και τα βασικάσ τοιχεία που τραβούν την προσοχή τη νέα σεζόν.

Rochas

Στον οίκο Rochas είδαμε τα παραπάνω γυαλιά ηλίου που αν και πολύ "περίεργα" μας έκανα εντύπωση. Οι γεωμετρικές και τριγωνικές γραμμές στα γυαλιά είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ξεχωρίσεις.