Mπότες και μποτάκια: 3 τάσεις που θα φορέσουμε φέτος

02.11.2016
Φυσικά και τα μποτάκια αλλά και οι μπότες είναι οι απόλυτες επιλογές από εδώ και πέρα και δεν μένει παρά να δούμε τα εντυπωσιακά σχέδια που παρουσίασαν στις κολεξιόν τους οι διάσημοι οίκοι.

Μποτάκια πάνω από τον αστράγαλο:

Είτε έχουν τακούνι σε στιλ στιλέτο είτε έχουν πιο χοντρό τακούνι σε δέρμα ή σουέτ, στολισμένα ή πιο απλά, φέτος τα μποτάκια είναι in. Φυσικά και πρόκειται για μια από τις κυρίαρχες τάσεις για το φθινόπωρο και τον χειμώνα και κατάφεραν να κατακλύσουν τις διάσημες πασαρέλες. Στον Ralph Lauren ο συνδυασμός δέρματος και στιλέτο προσθέτει πόντους στιλ αλλά και ύψους και μεταμορφώνει ολόκληρο το στιλ.Στον Erdem είδαμε το μποτάκι να ταιριάζει με τα ρούχα και να δημιουργεί μοναδικά στιλ, ενώ στον DKNY λατρέψαμε την απλή και διαχρονική μάυρη εκδοχή τους.

Μποτάκια πάνω από τον αστράγαλο DKNY

Μπότες μέχρι το γόνατο:

Φυσικά και δεν πρόκειται για ένα νέο τρνετ αλλά για μια τάση που επιστρέφει για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Φυσικά και οι πιο κρύοι μήνες του χρόνου είναι μπροστά μας και η μόδα είναι εδώ για να φροντίσει πάνω από όλα να κρατήσουμε ζεστά τα πόδια μας αλλά πάντονε με στιλ. Στον οίκο Proenza Schouler είδαμε εντυπωσιακά δείγματα από ψηλές μπότες ενώ στον οίκο Anna Sui οι μπότες μας έφερναν στο μυαλό τη δελαετία του '80. Και στα σόου του Christian Siriano είδαμε εντυπωσιακές ψηλές μπότες ενώ οι δερματινες ψηλές μπότες του οίκου Lacoste μας έμειναν χαραγμένες στο μυαλό!

Μπότες πάνω από το γόνατο:

Φυσικά και πρόκειται για μια τάση που μας έχει ήδη κερδίσει από την περασμένη σεζόν και φαίνεται πως κυριαρχεί και φέτος στην μόδα αλλά και την καρδιά μας. Οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι ένα τρνε τπου αναδεικνύει την θηλυκότητά σου από το πρωί στο γραφείο μέχρι και την βραδινή σου έξοδο. Στην βελούδινη εκδχή τους μάζεψαν στις πασαρέλες του οίκου Anna Sui ενώ τα prints στον οίκο Altuzarra αλλά και τα ξύλινα τακούνια που είδαμε στη γυναικεία συλλογή του Boss κατάφεραν να μας κερδίσουν!