4 χρώματα που θα λατρέψουμε από εδώ και πέρα

16.11.2016
Φυσικά και όσο προχωράμε προς τον χειμώνα αλλάζει η διάθεση μας αλλά και τα χρώματα που διαλέγουμε να φορέσουμε. Φέτος δεν είναι λίγα τα χρώματα που θα μπούμε στον πειρασμό να φορέσουμε αλλά εμείς ξεχωρίσαμε 4 χρώματα που είναι απλά υπέροχα και δεν μπορούμε παρά να λατρέψουμε φέτος. Eλένη Αναστασάκη

To νέο κόκκινο:

Ένα από τα βασικά χρώματα της σεζόν δεν είναι άλλο απο το κόκκινο που όμωςφέτος μας συνστήνεται από την αρχή. Το χρώμα του πάθους είναι χωρίς αμφιβολία ένα έντονο χρώμα που έχει κάτι αισθησιακό και ζεστό χωρίς όμως να προκαλεί το ίδιο έντονο συναίσθημα που μας βγάζει το κόκκινο της Βουργουνδίας ή το βυσσινί.

Το νέο κόκκινο κυριάρχησε στα σόου των οίκων: Alberta Ferreti, Moschino, Louis Vuitton, Blumarine. Marchesa, Saint Laurent.

Πικάντικο μουσταρδί:

Το πικάντικο μουσταρδί χρώμα είναι σίγουρα ένα χρώμα που θα δούμε παντού αν και μέχρι τώρα υπήρξε αρκετά παρεξηγημένο. Πρόκειται για ένα χρώμα φωτεινό και ζεστό που ταιριάζει σχεδόν με όλα και φέτος θα το βρεις σε όλα σχεδόν τα σχέδια και τα κομμάτια. Ζεστά μουσταρδί πουλόβερ και αραχνοϋφαντα πουκάμισα όπωα αυτά που είδαμε στον οίκο Chloé μας κερδίζουν χωρίς προηγούμενο.

Η τάση κυριάρχησε στους οίκους: Emilio Pucci, Roberto Cavalli, Jenny Packham, Rodarte, Gucci και Sportmax

Στο χρώμα του πηλού:

Αν αγαπάς τις απαλές και γήινες αποχρώσεις τότε φέτος τον χειμώνα θα δεις παντού το χρώμα του πηλού να κυριαρχεί στις χειμερινές πασαρέλες. Ένα απαλό χρώμα με τόνους του καφέ που έχει και λίγο κόκκινο και δημιουργεί μια μοναδική απόχρωση που θα λατρέψουμε από εδώ και πέρα και όλο τον χειμώνα.

Στην Anna Sui είδαμε πολλά και εντυπωσιακά φορέματα στην συγκεκριμένη απόχρωση ενώ στον οίκο Isabel Marant είδαμε πολλά και εντυπωσιακά πλεκτά κομμάτια στην συγκεκριμένη απόχρωση.

Ήρεμο μπλε:

To χρώμα που θα δούμε πολύ φέτος παντού είναι ένα γλυκό μπλέ χρώμα που παίζει ανάμεσα στο blue navy και το πιο ζωηρό μπλε. Είναι ένα χρώμα που εκπέμπει αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό και για να είμαστε πιο ακριβείς είναι ένα χρώμα που μας ανεβάζει και bonus ταιριάζει στις περισσότερες.