Αυτά τα αξεσουάρ αλλάζουν ολόκληρη την εμφάνισή σου

23.09.2016
Φυσικά και τα κατάλληλα ρούχα είναι δυνατόν να αλλάξουν τόσο την αυτοπεποίθηση όσο και το στιλ μας και να μας καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό, όμως και τα κατάλληλα αξεσουάρ είναι δυνατόν να αλλάξουν σημαντικά ολόκληρη την εμφάνισή μας.

Το ρολόι σου:

Χωρίς υπεροβολές πρόκεται όχι μόνο για ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ μόδας αλλά και για ένα χρήσιμο αξεσουάρ στην καθημερινότητά μας. Το ρολόι σου θα τραβήξει το βλέμμα στα χέρια σου και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, εκτός του ότι δεν θα έχεις διαρκώς το άγχος του τι ώρα είναι.

Το ρολόι ειδικά φέτος είναι ένα must αξεσουάρ που είναι και πρακτικό και ειδικά φέτος θα βρεις τόσο σε χρυσό όσο και σε ασημένιο αλλά και σε ροζ-χρυσό που είναι επίσης μόδα. To ρολόι δεν χάνει ποτέ την αξία του και αποδεικνύεται το πιο διαχρονικό αξεσουάρ που μπορείς να αποκτήσεις.

Το μαντίλι σου:

Φουλάρια, εσάρπες, μαντίλια είναι από τα αξεσουάρ που καταφέρνουν να αλλάζουν τελείως την εμφάνισή σου. Ένα μαντίλι γύρω από το λαιμό είναι μια πολύ ωραία ιδέα για να ανανεώσεις τις καθημερινές σου εμφανίσεις χωρίς κόπο. Το φουλάρι σου μπορεί να φορεθεί γύρω από τον λαιμό και μπορείς άνετα να διαλέξεις ένα πολύχρωμο για να δώσεις χρώμα σε ένα σχετικά μονότονο σύνολο ή αντίθετα ένα μονόχρωμο μαντίλι σε ένα σύνολο με έντονα σχέδια και χρώματα για να το εξισσοροπήσεις.

Τα κασκόλ και οι εσάρπες τώρα που έρχεται χειμώνας σιγ-ασιγά είναι επίσης αξεσουάρ στα οποία μπορείς να επενδύσεις για να αλλάξεις το λουκ σου.