Τα ιδανικά αξεσουάρ για να ξεχωρίσεις με το στιλ σου

17.10.2016
Το κατάλληλο ντύσιμο είναι ικανό να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας στα ύψη, όμως τα αξεσουάρ μας είναι εκείνα που καταφέρνουν να ολοκληρώσουν και να τελειοποιήσουν την εμφάνισή μας. Ποια είναι εκείνα τα αξεσουάρ που αναδεικνύουν τέλεια το στιλ μας; Διάβασε παρακάτω για να μάθεις όλες τις απαντήσεις και μην ξεχνάς... "Tα κοσμήματα είναι σαν τα τέλεια μπαχαρικά. Πάντα αναδεικνύουν αυτό που υπάρχει ήδη"- Diane von Furstenberg

Ρολόι το διαχρονικό:

Χωρίς αμφιβολία το ρολόι δεν είναι ένα απλό αξεσουάρ αλλά ένα σύμβολο του στιλ μας και ειδικά όταν καταφέρνει να συνδυάσει την πολυτέλεια και την κομψότητα με την σωστή τιμή γίνεται ένα αξεσουάρ που αξίζει να αποκτήσουμε.

Χωρίς αμφιβολία δεν είναι λίγες οι επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας όταν μιλάμε για ρολόγια τόσο ανδρικά όσο και γυναικεία και στο κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης μπορούμε να βρούμε πρωτότυπα και αξιόλογα ρολόγια και κομψά κοσμήματα κατάλληλα για κάθε περίσταση.

Στο κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης βρίσκουμε συλλογές από ρολόγια υψηλής ωρολογοποιίας αλλά και ρολόγια πολλών διάσημων οίκων σε τιμές που αντικατοπτρίζουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων αλλά και είναι προσαρμοσμένες στα οικονομικά δεδομένα της εποχής.

Περίτεχνα ελβετικά ρολόγια διακοσμημένα με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, με ιδιαίτερο χειροποίητο design, σύγχρονα αθλητικά ρολόγια κατασκευασμένα με στόχο την μεγαλύτερη ακρίβεια και την καινοτομία αλλά και αυτόματα ρολόγια τα οποία συμβολίζουν διαχρονικά την αισθητική και τεχνολογική καινοτομία.

Όλα τα ρολόγια του κοσμηματοπωλείου ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ προσφέρονται με εγγύηση ποιότητας και μπορούν να κατηγοριοποιηθούν ανάλογα με το δέσιμο, το χρώμα, το υλικό αλλά και τη χρήση τους ώστε να βρείτε εκείνο που δένει αρμονικά με το στιλ σας.

Για τον καλό σου ρολόγια ανδρικά, σε κλασικές και μοντέρνες γραμμές είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να του κάνεις. Μην ξεχνάς πως ένα ρολόι δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας και είναι το πιο διαχρονικό αξεσουάρ τόσο για εσένα όσο και για τον σύντροφό σου.

Αλλά και για εσένα στο κοσμηματοπωλείο ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ θα βρεις μεγάλη ποικιλία από ρολόγια γυναικεία που μπορούν να συμπληρώσουν και να αναδείξουν την εμφάνιση σου.

Ταυτόχρονα, οι λάτρεις των κοσμημάτων και της πολυτέλειας έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν από τις μοναδικές συλλογές κοσμημάτων που προσφέρει το κατάστημα ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ.

Μοναδικές δημιουργίες χρυσού 14 ή 18 καρατίων και άλλων πολύτιμων λίθων όπως Διαμάντι, Ζαφείρι, Ρουμπίνι κτλ. Η φιλοσοφία του καταστήματος, από την έναρξη του το 1971, είναι να δημιουργεί μικρά έργα τέχνης με χειροποίητες λεπτομέρειες.

Παράλληλα το κατάστημα προσφέρει μια μεγάλη συλλογή σταυρών σε λευκό, κίτρινο ή ροζ χρυσό. Πιο συγκεκριμένα οι σταυροί βάπτισης του κοσμηματοπωλείου ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ προσφέρονται σε κλασικά ή μοντέρνα σχέδια με πολύτιμες ή ημιπολύτιμες πέτρες, πραγματικά μικρά έργα τέχνης κατάλληλα για κάθε σας ανάγκη και προτίμηση.

Το κοσμηματοπωλείο ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ ενσωματώνει στους πολύτιμους λίθους και τον χρυσό, τεχνική γνώση και σχεδιαστική αρτιότητα δίνοντας ένα αποτέλεσμα αισθητικής πληρότητας. Εξερευνήστε έναν κόσμο εκλεπτυσμένης όπου θα βρείτε την καλύτερη επιλογή δώρου για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.