Πώς θα φορέσεις το τσόκερ το φετινό χειμώνα

14.10.2016
Τσόκερ: Το φόρεσα, το φόρεσες στα νιάτα μας, την δεκαετία του 90 και ούτε μα ούτε που φανταζόσουν πως θα επέστρεφε τόσο δυναμικά στη μόδα!

Εμείς τα κορίτσια που διανύουμε την δεκαετία των 30 τα τσόκερ τα γνωρίζουμε καλά και είναι καιρός να τα γνωρίσουν και τα κορίτσια του σήμερα!

Οι μεγάλοι οίκοι μόδας στις πασαρέλες τους λάτρεψαν τα τσόκερ τόσο το καλοκαίρι που πέρασε όσο και το φετινό χειμώνα!


Choker twininas

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ, ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΜΕ EMAIL


Choker twininas

Aγάπησε το μαύρο τσόκερ: Η Kendall Jenner έχρισε το μαύρο τσόκερ, το key item της σεζόν. Από το λεπτό βελουδένιο τσόκερ που μπορείς να βάλεις με τσιν και πουκάμισο το πρωί, μέχρι το λουκ δερμάτινο παχύ τσόκερ που μπορείς να δοκιμάσεις στις βραδινές σου εμφανίσεις, τα βλέμματα θα τα κερδίσεις. Πρόσεξε μόνο το πάχος του τσόκερ να κολακεύει το λαιμό σου και να μην μοιάζει τελικά με χοντρό κολάρο ασθενείας!


Choker twininas


Choker twininas

Κάνε το τσόκερ κομμάτι του layering: Βάλε ένα εντυπωσιακό τσόκερ πάνω από ζιβάγκο μπλούζα ή δοκίμασε ένα δετό τσόκερ σαν μακρύ κολιέ πάνω από το λευκό σου πουκάμισο.


Choker twininas

Δώσε λάμψη με ένα λαμπερό τσόκερ: Δεν είναι μόνο τα μαύρα τσόκερ στη μόδα. Ένα τσόκερ μαργαριταρένιο ή ένα τσόκερ με κρυσταλλάκια θα μεταμορφώσει το πρωινό σου λουκ σε λουκ εξόδου.

Συνδύασε το τσόκερ με ένα άλλο κολιέ: Για πιο boho λουκ, συνδύασε το απλό μαύρο τσόκερ με ένα ακόμα κολιέ, κατά προτίμηση μακρύ. Τα υλικά δεν χρειάζεται να ταυτίζονται ανάμεσα στα δύο κολιέ. Πες ναι και στο τσόκερ, over τσόκερ για μια πιο εκκεντρική εμφάνιση.

Casual Friyay

A photo posted by Melissa Batto (@melissa_batto) on

Μην διστάζεις! Το τσόκερ εύκολα συνδυάζεται με το τζιν πουκάμισό σου ή με το μαύρο μικρό σου φόρεμα. Το κλειδί είναι να μην φορτώσεις το λουκ με ογκώδη σκουλαρίκια γιατί το τσόκερ θα χάση τη δυναμική του.

Δοκίμασε και το μονόχρωμο λουκ στο τσόκερ: Πέραν του μαύρου τσόκερ που πάει με όλα, δοκίμασε και το ίδιο χρώμα τσόκερ με το υπόλοιπο λουκ σου.

Siyah taşlı ip kolyemiz...

A photo posted by Queen Me Jewelry Design (@queen_me_jewelry) on

Βάλε κι ένα charm πάνω στο τσόκερ: Το αγαπημένο σου μεταλλικό αντικείμενο, μια καρδιά, ένα παλιό σκουλαρίκι, ένα φυλακτό ή ένα ματάκι μπορούν να στολίσουν το απλό τσόκερ.

Bήμα τέταρτο: Δες και το βίντεο για να φορέσεις σωστά το τσόκερ.