3 μυστικά για συγκλονιστικό καθημερινό στιλ φέτος τις γιορτές

22.12.2016
Φυσικά και οι πιο γιορτινές ημέρες του χρόνου είναι εδώ και αυτό σημαίνει πως και εσύ η ίδια κυκλοφορείς περισσότερο απο ότι θα κυκλοφορύσες. Εμείς λοιπόν σου έχουμε ιδέες όχι μόνο για τις βραδινές αλλά και για τις πιο καθημερινές σου εμφανίσεις για να έχεις σούπερ στιλ φέτος τις γιορτιές.

Οι γόβες στο επίκεντρο:

Φυσικά και τα πέδιλα που θα διαλέξεις για τις πιο λαμπερές βραδιές του χρόνου είναι δυνατόν να αλλάξουν τελείως ένα ντύσιμο και εδώ καλείσαι να διαλέξεις ποιο θα είναι εκείνο το παπούτσι που θα τελειποιήσει το ντύσιμο σου ακόμη και το πιο απλό. Στον λογαριασμό της thenativefox στο Instagram βρήκαμε τις απόλυτες γόβες που θα αλλάξουν τελείως το ντύσιμό σου για τις βραδινές σου εμφανίσεις και όχι μόνο.

Βελούδο, το απαραίτητο.

Ακόμη και αν δεν το προτιμήσεις στο κόκκινο που είναι το απόλυτο γιορτινό χρώμα, το βελούδο είναι μια από τις πιο σούπερ τάσες της σεζόν. Η βελούδινη φόρμα είναι βολική και τρέντι και για κάποιον λόγο μοιάζει τόσο in αυτή την εποχή του χρόνου σε όποιο χρώμα και αν την φορέσεις.

Το εντυπωσιακό πανωφόρι:

Το πανωφόρι είναι το κομμάτι εκείνο που θα κάνει εντύπωση γιατί με τόσο κρύο που έχει έξω δύσκολο να το βγάλεις από επάνω σου. Το πανωφόρι σου λοιπόν αν είναι εντυπωσιακό αμέσως αμέσως ολόκληρο το ντύσιμο σου δείχνει σούπερ. H ιδανική περίοδος για να φορέσεις το αγαπημένο σου πανωφόρι είναι τώρα τις γιορτές και όχι μόνο στις βόλτες σου για ψώνια αλλά και στην έξοδο μέχρι και στο ρεβεγιόν.

Το χρυσό πανωφόρι θα κάνει τη διαφορά!

Γκρι και μαύρο σε ένα κομμάτι για ένα διαφορετικό στιλ.