Το Homme σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις ένα ξεχωριστό ρολόι-κόσμημα

12.01.2017
Διεκδίκησε το υπέροχο ρολόι αξίας 14.900 €, του περίφημου οίκου Corum, και δεκάδες άλλα μοναδικά δώρα στον μεγάλο διαγωνισμό του Homme.

Ένα δώρο που δεν μπορείς να χάσεις. Τι ακριβώς διεκδικείς; Ένα ΡΟΛΟΙ CORUM ADMIRAL CUP COMPETITION αξίας 14.900€ αλλά και 39 ακόμη ξεχωριστά δώρα. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και μάθε τα πάντα για τον ξεχωριστό αυτό διαγωνισμό.

Ο ελβετικός οίκος Corum ιδρύθηκε το 1955 και από τότε έχει ταυτιστεί με ό,τι πιο καινοτόμο και συναρπαστικό στην υψηλή ωρολογοποιία. Δημιουργικότητα και ακριβά υλικά, αισθητική και τεχνογνωσία έχουν καταστήσει κάθε ρολόι Corum συνώνυμο ενός αυθεντικού timepiece.

Το Corum Admirals Cup διακρίνεται για την μεγάλη (48 mm) κάσα του από τιτάνιο, μαζί με τη δωδεκάγωνη στεφάνη από ροζ χρυσό 18Κ. Ο διάκοσμος του μαύρου καντράν με ιστιοπλοϊκά σύμβολα δίνει νόημα στον τίτλο του, ενώ το μαύρο λουράκι από καουτσούκ ενισχύει τον σπορ του χαρακτήρα. Φέρει αυτόματο μηχανισμό που παρέχει αυτονομία 42 ωρών.

Πώς μπορείς να κάνεις δικό σου αυτό το πανέμορφο ρολόι-κόσμημα;

Στείλε τώρα SMS στο 54760* γράφοντας HOMME, (κενό) και το ονοματεπώνυμό σου. ΄Εχεις περιθώριο μέχρι τις 18 Ιανουαρίου. Καλή επιτυχία!!!

*(One Call, Χρέωση 1.48€ ανά SMS, με Φ.Π.Α./ Τηλ. Εξυπηρέτησης: 210 8896998)