Chiara Ferragni - Η νέα της συνεργασία θα απογειώσει το καλοκαιρινό σου στυλ

04.06.2018
Chiara Ferragni - Η νέα της συνεργασία θα απογειώσει το καλοκαιρινό σου στυλ
Η παγκοσμίου φήμης influencer σχεδίασε την πιο cool denim collection της σεζόν!

Η μία είναι μόλις 31 ετών και έχει κατακτήσει τον τίτλο της No1 fashion influencer παγκοσμίως! Η άλλη μετράει πολύ λιγότερα χρόνια ύπαρξης αφήνει όμως εξίσου δυνατά το στίγμα της και έχει λατρευτεί από το fashion crowd! Πρόκειται για την Chiara Ferragni και την ελληνική εταιρεία handmade jeans, Salt & Pepper που ένωσαν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας έτσι την πιο hot denim συνεργασία της σεζόν!

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ένα απόλυτα φρέσκο δημιουργικό δίδυμο πίσω από το funky όνομά της, η Salt & Pepper δεν έχει γίνει τυχαία μία από τις πιο "instagramικές" και αγαπημένες ελληνικές εταιρείες. Η άρτι αφιχθείσα mini συλλογή της σε συνεργασία με την Chiara Ferragni, «Τhe Blonde Salsd x Salt & Pepper Jeans» το αποδεικνύει περίτρανα!

Η συλλογή συνδυάζει το ύφος και τον χαρακτήρα του ελληνικού brand με το ξεχωριστό «rock&roll» στυλ της Chiara και περιλαμβάνει ένα ψηλόμεσο στενό jean παντελόνι σε light blue απόχρωση, ένα μαύρο σε φαρδιά tapered γραμμή και μία μπλε jean κοντή φούστα. Η λεπτομέρεια, δε, που τα απογειώνει ειναι τα περίτεχνα κόκκινα κεντήματα με τα αγαπημένα motto της Chiara!

Η συλλογή διατίθεται αποκλειστικά στο e-shop της Chiara Ferragni ενώ είναι τόσο ευκολοφόρετα και ιδιαίτερα, που δεν θα περάσουν ποτέ απαρατήρητα! Άλλωστε όπως έχει πει και η ίδια η «Blonde Salad»: «Ο μόνος κανόνας που έχω είναι να είμαι αυθεντική και αυθόρμητη σε ό,τι αφορά τα ρούχα μου. Να μην βάζω ποτέ τίποτα που δεν με εκφράζει αλλά δεν με κάνει να νιώθω και άνετα φορώντας το».