Kate Middleton | Να πώς θα αποκτήσεις το εντυπωσιακό φόρεμά της!

11.06.2018
Kate Middleton | Να πώς θα αποκτήσεις το εντυπωσιακό φόρεμά της!
Στην τελευταία της εμφάνιση η Δούκισσα του Cambridge έκανε μία πολύ προσιτή επιλογή!

Πόσο συχνά μπορείς να πεις πως στη ντουλάπα σου ανήκει ένα ρούχο αντάξιο μιας γαλαζοαίματης; Θα το πεις σίγουρα τώρα, αφού το φόρεμα που επέλεξε η Kate Middleton στην τελευταία της εμφάνιση είναι ο,τι πιο chic, ευκολοφόρετο αλλά και προσιτό γι'αυτό το καλοκαίρι!

Μετά την εκδήλωση Trooping the Colour, έναν ακόμα εορτασμό για τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ, η Kate έκανε ακόμη μία δημόσια εμφάνιση, αυτή τη φορά στο Maserati Royal Charity Polo Trophy στο Beaufort Polo Club για φιλανθρωπικό σκοπό.

Μαζί της ήταν και ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte απολαμβάνοντας το ιδιαίτερο θέαμα, αλλά και τη φύση και τον ήλιο, όπως θα έκανε κάθε παιδί! Αυτό ωστόσο που τράβηξε την προσοχή των fashionistas δεν ήταν άλλο από το φόρεμα που επέλεξε η Kate που ανήκει στην τελευταία συλλογή Zara!

Μόλις 70 ευρώ κοστίζει το σχεδόν έξωμο σεμιζιέ φόρεμα της Kate, με τις κομψές λευκές ρίγες και την κολακευτική σούρα στο πάνω μέρος. Το σχέδιο, μάλιστα, του ντεκολτέ, που μοιάζει να αγκαλιάζει διακριτικά τους ώμους της Kate, τολμούμε να πούμε ότι είναι δανεισμένο από το στιλ της Meghan Markle που το προτίμησε στο νυφικό της αλλά και στο φόρεμα που φόρεσε στην εκδήλωση Trooping the Colour.

Η Kate συνδύασε το φόρεμα με ψηλές εσπαντρίγιες και μια λευκή τσάντα, κάνοντας μία απόλυτα γοητευτική, all day εμφάνιση που μπορείς να υιοθετήσεις πανεύκολα!

%PHOTO4%

Το φόρεμα είναι ακόμα διαθέσιμο στο eshop του Zara! Lucky you!