Αυτή είναι η καλοκαιρινή φούστα που φοριέται με κάθε τρόπο!

20.06.2018
Αυτή είναι η καλοκαιρινή φούστα που φοριέται με κάθε τρόπο!
Όλοι οι influencers την έχουν ήδη αποκτήσει και τη φορούν σε κάθε περίσταση

Κάθε σεζόν, τα "άστρα" του στυλ επιλέγουν ένα συγκεκριμένο κομμάτι το οποίο ξαφνικά, μαγικά, σεζόν, εμφανίζεται στα instagram των αγαπημένων μας fashion influencers. Κι αν το προτιμούν τόσα πολλά, διαφορετικά μεταξύ τους, κορίτσια, σίγουρα αξίζει να του δώσεις και εσύ λίγη προσοχή. Ίσως ταιριάξει και στη δική σου γκαρνταρόμπα.

Αίσθηση αυτή τη σεζόν έχει προκαλέσει η midi, bias cut, animal print φούστα του γαλλικού brand Réalisation που ήδη έχει γίνει εξαφανιστεί από το eshop του και εμφανιστεί στα πιο chic instagram posts.

Χάρη στο λεοπάρ animal print της ταιριάζει με σχεδόν κάθε χρώμα και στυλ. Μπορεί να φορεθεί με ένα σατέν top, ένα πλεκτό μπλουζάκι, το πάνω μέρος του μπικίνι αλλά ακόμα και με ένα άνετο αθλητικό φούτερ ή μία χοντρή ζακέτα πάνω από το crop top.

Και ενώ είναι τόσο ευκολοφόρετη, καταφέρνει με τον έντονα 90s χαρακτήρα της, να αναβαθμίσει κάθε σου εμφάνιση. Αν αναρωτιέσαι πώς τα ξέρω όλα αυτά, θα σε παραπέμψω στις παρακάτω φωτογραφίες που αποτελούν μονάχα ένα μικρό δείγμα από τους τρόπους που την έχουν ήδη φορέσει οι influencers!

Κι αν έχει γίνει sold out στο συγκεκριμένο eshop, εσύ μπορείς πάντα να ανακαλύψεις μία midi λεοπάρ φούστα σε ένα οποιοδήποτε άλλο brand. Βρες εδώ τη δική μας επιλογή!