Meghan Markle: Η υπέροχη, μίνιμαλ εμφάνισή της στο Royal Ascot

19.06.2018
Meghan Markle: Η υπέροχη, μίνιμαλ εμφάνισή της στο Royal Ascot
Για μία ακόμα φορά η Meghan μας άφησε άφωνους με την εμφάνισή της!

Ένα μήνα γάμου κλείνουν σήμερα η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry και μετά από μερικές δημόσιες εμφανίσεις γεμάτες χάρη και χαμόγελα, σήμερα έδωσαν το παρών στο Royal Ascot, το πρώτο για τη Meghan!

Οι βασιλικές ιπποδρομίες λαμβάνουν χώρα στο Berkshire και διαρκούν 5 ημέρες συνολικά, πάντα με την παρουσία της Βασίλισσας Ελισάβετ. Αυτή τη χρονιά, συνοδοί της στην εκδήλωση δεν ήταν άλλοι από το νέο βασιλικό ζευγάρι που τόσο πολύ λατρεύει ο κόσμος.

Για το πρώτο της Royal Ascot, η Meghan επέλεξε ένα ακόμα φόρεμα του οίκου Givenchy, βασισμένο στο κλασικό σεμιζιέ στυλ που όλες μας φοράμε το καλοκαίρι.

Το συγκεκριμένο, φυσικά, έχει κομψή κλος φούστα και λεπτεπίλεπτο κέντημα στη μέση την οποία η Meghan τόνισε ακόμα περισσότερο με μία λεπτή μαύρη ζώνη και λιτές μαύρες γόβες. Το look της ολοκληρώθηκε με ένα εντυπωσιακό ασπρόμαυρο καπέλο δια χειρός Philip Treacy.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @bearingthecrown στις 19 Ιούν, 2018 στις 7:43 πμ PDT

Η Βασίλισσα Ελισάβετ παραμένοντας πιστή στα αγαπημένα της ανοιξιάτικα χρώματα φόρεσε ένα ταγιέρ σε έντονο κίτρινο χρώμα και ένα ασορτί καπέλο.

Αυτό βέβαια που εμείς λατρέψαμε από τη συγκεκριμένη εμφάνιση του ζευγαριού, είναι αυτό το τρυφερό εσταντανέ που ευτυχώς πρόλαβαν να "συλλάβουν" οι φωτογράφοι!